Facebook Pixel «Κόλαση» στην Εθνική - Αυτοί «έφαγαν» τον Σκίμπε πριν τους «τελικούς» - Κανείς δεν πήρε χαμπάρι
| 2018-10-11 14:43:00

«Κόλαση» στην Εθνική - «Έφαγαν» τον Σκίμπε πριν τους «τελικούς» - Ποιοι τον «καθάρισαν»

του Νίκου Στεργίου
«Κόλαση» στην Εθνική - «Έφαγαν» τον Σκίμπε πριν τους «τελικούς» - Ποιοι τον «καθάρισαν»

«Τελειωμένος» ο Γερμανός, κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.

Το χειρότερο δυνατό είναι το κλίμα στην Εθνική ομάδα λίγο πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια απέναντι στην Ουγγαρία και τη Φιλανδία για το National League. Κάτι που αποδεικνύεται κι από την αντίδραση που έβγαλαν αρκετοί διεθνείς μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει το ξενοδοχείο διαμονής των παικτών. 

Αν και το συγκεκριμένο δεν συνέβη αυτές τις μέρες, αλλά από τον περασμένο μήνα, ωστόσο τώρα φαίνεται πως δόθηκε η κατάλληλη αφορμή για να βγει κι αυτό το πρόβλημα στην επιφάνεια.

Γενικά, τα αποδυτήρια της Εθνικής αυτό το διάστημα «βράζουν» κι αυτό είναι το πιο λυπηρό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμονές δύο «τελικών».

Φυσικά, αυτές οι συνθήκες επηρεάζουν άμεσα και τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει το δύσκολο έργο να χειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, γνωρίζοντας, μάλιστα, πως στα δύο επερχόμενα παιχνίδια παίζει το «κεφάλι» του.

Βέβαια, το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό πως το κλίμα στην Εθνική ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, κάτι που έχει να κάνει και με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος έχει χάσει το έρεισμα που είχε στα αποδυτήρια. Αρκετοί παίκτες της ομάδας από τις λεγόμενες «παλιοσειρές» δεν υπερασπίζονται, πλέον, τον ομοσπονδιακό προπονητή, γεγονός που σπρώχνει ακόμα περισσότερο προς την έξοδο τον 53χρονο τεχνικό.

Εξάλλου, μοιάζει αδύνατον, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Μίκαελ Σκίμπε να «γυρίσει» το χαρτί. Είναι με την πλάτη στον τοίχο από πολλές απόψεις κι όπως σας έχουμε ξαναγράψει βρίσκεται στη μέση και του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου ενόψει των εκλογών στην ελληνική ομοσπονδία. Συν του ότι οι διεθνείς που «κόβουν και ράβουν» μέσα στην Εθνική δεν τον βλέπουν πια με καλό μάτι (αυτοί που τον «έσωσαν» μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ), αντιλαμβάνεται κανείς τι ανηφόρα έχει να ανέβει ο Γερμανός τεχνικός και γιατί οι περισσότεροι τον θεωρούν ήδη «ξεγραμμένο» από τον πάγκο της «γαλανόλευκης»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήρε ανάποδες ο Τίγρης και τα «γκρεμίζει» όλα - Αυτόν «τελειώνει» - Σκάει επιστροφή-έκπληξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags