Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα μεγατόνων με προπονητή ομαδάρας - Πού θα σκάσει; Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ;
| 2018-10-11 20:02:00

Βόμβα μεγατόνων με προπονητή ομαδάρας - Πού θα σκάσει; Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων με προπονητή ομαδάρας - Πού θα σκάσει; Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ;

Τρομερό παρασκήνιο. Ποιος παίζει το κεφάλι του;

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρόπο ανάλογο της περσινής σεζόν, όταν αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της Superleague. Η ομάδα του Ντάμιρ Κάναντι εντυπωσιάζει και φέτος, καθώς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός τεχνικός πιστώνεται την εξαιρετική παρουσία του συλλόγου του Περιστερίου και έτσι το όνομά του παίζει πάντα ψηλά στην επικαιρότητα. Μάλιστα, γράφεται ότι ο ίδιος επιθυμεί να εξαργυρώσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει με… προαγωγή σε πάγκο μεγαλύτερης ομάδας, γιατί όχι και ελληνικής.

Η αλήθεια είναι πως η μοναδική φορά που ο Κάναντι είχε προοπτικές να μετακομίσει σε ομάδα του ελληνικού «Big 5» ήταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και αφορούσε τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Δικέφαλος δεν τα πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου να φαντάζει αβέβαιο. Συγκεκριμένα, μετά από την ισοπαλία με 2-2 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φερόταν να… παίζει το κεφάλι του την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν, με τον Λουτσέσκου να κρατά τη θέση του. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα οι διοικούντες της ομάδας είχαν ήδη αρχίσει να ψάχνουν για πιθανό διάδοχο του Ρουμάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γίνει κουβέντα και με τον Κάναντι. Σε επίπεδο γνωριμίας και τίποτα παραπάνω, ωστόσο το όνομα του Αυστριακού έπαιξε για τον πάγκο του Δικεφάλου.

Έκτοτε, και παρά την συνεχή αγωνιστική πρόοδο του Ατρομήτου, δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη προσέγγιση του Αυστριακού από μεγάλη ομάδα. Μάλιστα, με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο να συμβεί αυτό, αφού Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν ψάχνουν για προπονητή στη συγκεκριμένη φάση και δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν τους τωρινούς τους τεχνικούς σε βάθος χρόνου. Σίγουρα, πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον, όσο ο Κάναντι εξακολουθεί να παρουσιάζει φοβερά δείγματα γραφής στο Περιστέρι.

Αν και θεωρείται δύσκολο, από όσους ξέρουν, να τον προσεγγίσει κάποια ομάδα εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» στην Εθνική - «Έφαγαν» τον Σκίμπε πριν τους «τελικούς» - Ποιοι τον «καθάρισαν»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags