Facebook Pixel Μεταγραφάρα με… Καμαρά, αυτός τον φέρνει - Τι «τρέχει» με Φουστέρ - Στα δικαστήρια για τον παικταρά
| 2018-10-12 12:49:00

Μεταγραφάρα με… Καμαρά, αυτός τον φέρνει - Τι «τρέχει» με Φουστέρ - Στα δικαστήρια για παικταρά

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφάρα με… Καμαρά, αυτός τον φέρνει - Τι «τρέχει» με Φουστέρ - Στα δικαστήρια για παικταρά

Πού «χτυπάει» ο Ολυμπιακός και ποιος «απειλεί» τον Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλά οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ που «χτενίζει» εδώ και χρόνια όλη την Ευρώπη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τελευταία το βάρος έχει πέσει στην αγορά της Γαλλίας, κάτι που ακούγεται πολύ λογικό αν σκεφτεί κανείς πως από εκεί οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει μεγάλα «κελεπούρια». Βλέπε τις περιπτώσεις των Αρτούρ Μαζουακού, Πεπ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά.

Στο λιμάνι αναζητούν παρόμοιες περιπτώσεις παικτών και λέγεται πως «ψήνουν» μία παρόμοια μεταγραφή. Δηλαδή, νεαρού ποδοσφαιριστή, ταλαντούχου, που λήγει το συμβόλαιό του και μπορεί να αποκτηθεί εύκολα χωρίς μεγάλο κόστος. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, την εν λόγω έρευνα έχει αναλάβει ο «μετρ» της συγκεκριμένης αγοράς, Πιερ Ισά.

Τι συμβαίνει με τον Φουστέρ

Στο μεταξύ, στο λιμάνι προχωρούν σε αλλαγές σε σημαντικά πόστα στο σύλλογο. Τελευταία κίνηση αφορούσε την επιστροφή του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στην U17. Πλέον, πάντως, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις για τον Νταβίντ Φουστέρ, για τον οποίο είχε γραφτεί ότι θα αναλάβει επίσης προπονητής στις ακαδημίες.

Κι εδώ μάλλον επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.gr που ανέφερε ότι ο αρχικός σχεδιασμός των Ερυθρολεύκων προέβλεπε να δώσουν στον παλαίμαχο άσο το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Όμως, όπως σας γράφαμε, ο Ισπανός είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο να αναλάβει τόσο σημαντικές αρμοδιότητες, κι αυτό επειδή δεν έχει την παραμικρή εμπειρία. Επιπλέον, ο πρώην άσος της ομάδας θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική και θα προτιμούσε, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, να αναλάβει σχετικό πόστο στον Ολυμπιακό.

Κάτι που, όμως, δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, μαρτυρώντας πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ρόλος στον Πειραιά. Πάντως, όταν αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Δημήτρη Μαυρογεννίδη, ο παλαίμαχος άσος μετά από δύο μέρες ήταν στο Ρέντη και έπιασε δουλειά…

 Η αλήθεια για Ποντένσε

Σε ό,τι αφορά το σήριαλ με τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, το ποσό που ζητάει από την πρώτη στιγμή η πορτογαλική ομάδα φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ. Τα 10 εκατ. ευρώ που γράφτηκε τελευταία ως απαίτηση αφορά πρόταση των Πορτογάλων για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Στο λιμάνι, βεβαίως, δεν έχουν καμία πρόθεση να προσφέρουν αυτά τα χρήματα και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει οριστικά στα δικαστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: «Τυφώνας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σαρώνει τα πάντα - «Ρουκέτα» σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags