Facebook Pixel «Κόλαση» στην ΑΕΚ - Έτσι φεύγει ο Μάνταλος - Τρελή «πόρτα» Μπακασέτα - «Κόντρα» Τίγρη και Λόπες
| 2018-10-16 11:38:00

«Κόλαση» στην ΑΕΚ - Έτσι φεύγει ο Μάνταλος - Τρελή «πόρτα» Μπακασέτα - «Κόντρα» Τίγρη και Λόπες

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Κόλαση» στην ΑΕΚ - Έτσι φεύγει ο Μάνταλος - Τρελή «πόρτα» Μπακασέτα - «Κόντρα» Τίγρη και Λόπες

Ακραία σενάρια ανάβουν φωτιές στην Ένωση. Tα πάντα στο κόκκινο.

Νέα σενάρια αναφέρουν ότι η Γουέστ Μπρομ ετοιμάζει δυναμικό come back για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου. Η αγγλική ομάδα είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον αρχηγό της ΑΕΚ, ωστόσο η πρόταση που φερόταν να κατέθεσε (ύψους 9 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα) δεν έγινε αποδεκτή από τους «κιτρινόμαυρους».

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει καμία διάθεση αυτή στιγμή στην Ένωση να συζητηθεί ενδεχόμενο παραχώρησης του αρχηγού της. Ειδικά για τον Γενάρη θα πρέπει να αποκλειστεί αυτό το σενάριο, εκτός αν η ομάδα μείνει τελείως εκτός στόχων, κάτι που μπορεί να φέρει αλλαγή προγραμματισμού. 

Προς το παρόν ο παίκτης σκέφτεται πως θα ανεβάσει την απόδοσή του, μιας και δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά και γενικά προσπαθεί να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr, άλλωστε, αναφέρουν ότι ποτέ η Γουέστ Μπρομ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, πόσω μάλλον με τα ποσά που είχαν κυκλοφορήσει. Αν, βέβαια, όντως η αγγλική μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε προσφορά που μπορεί να φτάσει τα χρήματα που είχαν διαρρεύσει το καλοκαίρι, τότε ίσως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μπουν στη διαδικασία των συζητήσεων. Αλλά κάτι τέτοιο, στην παρούσα φάση, μοιάζει μακρινό σενάριο…

Δύσκολο για Μπακασέτα και Γαλατά

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον Τάσο Μπακασέτα και τη Γαλατασαράι, ισχύει πως ο άνθρωπος της τουρκικής ομάδας που τον είδε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον σημείωσε στο μπλοκάκι του. Υπό την έννοια ότι ήταν αυτός που ξεχώρισε, αν και πήγε στο ΟΑΚΑ κυρίως για να τσεκάρει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Πάντως, είναι δύσκολο να προχωρήσει το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον μέσο της ΑΕΚ για δύο λόγους. Η Γαλατασαράι δεν έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη με επιτελικά χαρακτηριστικά, αλλά ψάχνει για «6άρι». Μάλιστα, η αναζήτηση αφορά περισσότερο το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη. Επιπλέον, ούτε ο παίκτης «συγκινείται» με τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του, καθώς ονειρεύεται μεταγραφή σε κάποιο πιο φημισμένο πρωτάθλημα. Και, όπως έχουμε ξαναγράψει, μπορεί να το πετύχει αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. 

Δεν κάνει πίσω ο Λόπες

Στο μεταξύ, όπως σας αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, δεν απομένουν μόνο τα… τυπικά για την ανανέωση του Έλντερ Λόπες, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα  η «Ώρα». Ο Πορτογάλος μπακ θέλει τριετές κλειστό συμβόλαιο για να πει το «ναι» διαφορετικά δεν παρουσιάζεται διαλλακτικός να δεχθεί τη νέα, διαφοροποιημένη πρόταση της ΑΕΚ που αφορά συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβες» Αλέφαντου για Εθνική, Σκίμπε, ΕΠΟ - «Ξεσκίζει» Μήτρογλου - Γιατί τα «χώνει» στον... Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags