Facebook Pixel «Τρελαμένοι Ουζουνίδης και παίκτες - Aυτό θα γίνει στο CAS - Αλλοίωση πρωταθλήματος - Ποιο -6»
| 2018-10-20 11:38:00

«Τρελαμένοι Ουζουνίδης και παίκτες - Aυτό θα γίνει στο CAS - Αλλοίωση πρωταθλήματος - Ποιο -6»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Τρελαμένοι Ουζουνίδης και παίκτες - Aυτό θα γίνει στο CAS - Αλλοίωση πρωταθλήματος - Ποιο -6»

Αποκαλύψεις ρεπόρτερ ΑΕΚ. Τι συμβαίνει στα Σπάτα. Γυρίζει το χαρτί;

Ηρεμία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης για τη βαριά τιμωρία για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σπύρο Δαρσινό.

Ο ρεπόρτερ της «Ώρας των Σπορ» μίλησε στο Sportdog για τις εξελίξεις και μετέφερε όσα συμβαίνουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο συνάδελφος αποκάλυψε πως είδαν στα αποδυτήρια την τιμωρία, υποστήριξε ότι στον κόσμο υπάρχει προβληματισμός και υποστήριξε πως η Ένωση μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα παρά το εμπόδιο που ορθώθηκε μπροστά της. 

Ποιο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης για την πρωτόδικη ποινή για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό;

«Η κατάσταση μοιάζει ψύχραιμη. Τουλάχιστον, όσον αφορά τη διοίκηση. Το αγωνιστικό τμήμα είναι διαφορετική περίπτωση. Ο Ουζουνίδης για παράδειγμα βγάζει εκνευρισμό, όσο του επιτρέπει φυσικά το ήθος του και ο ψυχισμός του. Κάποιοι παίκτες το βλέπουν σαν πρόκληση, άλλοι είναι θυμωμένοι, άλλοι δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι έχει γίνει».

Πού θα βασιστεί η ΑΕΚ εφόσον προσφύγει στο CAS;

«Δε φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι στην υπερασπιστική της γραμμή. Θα πατήσει στο αδιαμφησβήτητο γεγονός πως δικάστηκε για άρθρο το οποίο δεν αφορά το συμβάν».

Έχει ελπίδες εκεί;

«Οι εμπειρίες που έχουμε όλοι μας από τέτοιες υποθέσεις, μας δείχνουν πως σπανίως αλλάζουν οι αποφάσεις. Η ΑΕΚ, όμως, έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της».

Ο κόσμος της ομάδας τι λέει για την τιμωρία;

«Πλησιάζουμε στη φάση της εσωστρέφειας. Ανοίγει σιγά σιγά η κουβέντα για το ποιοι είναι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια, για ποιον λόγο και για το αν η ΑΕΚ έχει τη διάθεση να το ψάξει παραπάνω, παραμερίζοντας τους δράστες. Φυσικά, σε όλους επικρατεί η άποψη που μιλάει για αλλοίωση του πρωταθλήματος».

Μπορεί η ΑΕΚ να κάνει ανατροπή σκηνικού αγωνιστικά ακόμα και αν παραμείνει το -6 από την κορυφή;

«Φυσικά και γίνεται. Έχει το υλικό να κάνει πρωταθλητισμό. Έχει αρκετούς παίκτες πλέον που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς. Αν διαχωρίσει στο μυαλό της την Ευρώπη και τις εγχώριες υποχρεώσεις της, δηλαδή να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα μετά από κάποια επιτυχία ή να μην απογοητευτεί από κάποια αποτυχία, το -6 δεν λέει τίποτα. Το μεγάλο θέμα είναι να δούμε πότε θα κάνουν κοιλιά οι τρεις διεκδικητές και πώς αυτό θα μεταφραστεί σε βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη οργή: «Είναι Χούντα, έχουμε Ερντογάν - Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο - Φτιαγμένη απόφαση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags