Facebook Pixel ΑΕΚ: Εκνευρισμός του Ουζουνίδη μετά την τιμωρία
| 2018-10-21 17:22:00

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην ΑΕΚ - Βγάζουν καπνούς τα αποδυτήρια - Έβαλε το... χέρι του ο ΠΑΟ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην ΑΕΚ - Βγάζουν καπνούς τα αποδυτήρια - Έβαλε το... χέρι του ο ΠΑΟ

Το αφεντικό απασφάλισε και... πυροβολεί. «Σκοτώνει»!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε μια νίκη που ήταν απαραίτητη για να διατηρήσει η Ένωση την ηρεμία της μετά τη μη δικαίωση της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το -3.

Ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης για την επιβολή της τιμωρίας είναι εμφανής  το τελευταίο διάστημα. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Ριζούπολης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε για ακόμα μια φορά το πόσο υπερβολική θεωρεί την ποινή που επιβλήθηκε στην Ένωση, ενώ έφτασε στο σημείο να πει χαρακτηριστικά «Ας μας σκοτώσουν κιόλας, ας απαγορέψουν να βγαίνουν και οι παίκτες με τους προπονητές στο γήπεδο, να δούμε τι θα καταφέρουν».

Ο Ουζουνίδης δεν συνήθιζε ποτέ να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο, γεγονός που εκπλήσσει πολλούς, μιας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν έχουμε ξαναδεί έτσι τον 49χρονο τεχνικό.

Πάντως, οφείλει κανείς να αναγνωρίσει ότι ο Ουζουνίδης έχει περάσει πολλές αναποδιές στη δουλειά του τα τελευταία χρόνια και ο εκνευρισμός του έχει αρχίσει να βγαίνει. Ο Έλληνας τεχνικός εντυπωσίασε με τη δουλειά του στον Πανιώνιο και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την πρόσληψη στον Παναθηναϊκό. Είχε όμως την ατυχία να βρεθεί στο Τριφύλλι σε μια από τις δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πετύχει όσα ήλπιζε και μπορούσε.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Μαρίνο στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο η «βαριά» τιμωρία που επιβλήθηκε στην Ένωση αποτέλεσε ακόμα μια… τρικλοποδιά στην προσπάθεια και ταυτόχρονα τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον συνήθως μετρημένο και ήρεμο προπονητή του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός φταίει, κανένας άλλος - Αφεντικό στα αποδυτήρια - Τσαμπουκαλεύεται - Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags