Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεγάλος εκνευρισμός Ουζουνίδης και διοίκησης για την τιμωρία
| 2018-10-18 19:09:00

Τα «έσπασε» ο Ουζουνίδης - «Τρελάθηκε» και δε τον σταματούσε τίποτα - Νεύρα στην ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «έσπασε» ο Ουζουνίδης - «Τρελάθηκε» και δε τον σταματούσε τίποτα - Νεύρα στην ΑΕΚ

Με το στόμα ανοιχτό άπαντες, δε τον είχαν ξαναδεί έτσι!

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν από την αρχή λόγο για απόφαση-σκάνδαλο.

Η πλευρά της Ένωσης κατέθεσε έφεση και απολογήθηκε ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να «ρίξει» την πρωτόδικη απόφαση.

Μέσα σε όλα αυτά, προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη Nova, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε ανοιχτά για την τιμωρία της ομάδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα».

Ο Έλληνας τεχνικός εξέπληξε με τη  «σκληρή» γλώσσα που χρησιμοποίησε, αφού δεν συνηθίζει να μιλά με τέτοιο τρόπο δημοσίως. Αν ανατρέξει κανείς σε παλαιότερες δηλώσεις του Ουζουνίδη, θα διαπιστώσει ότι σπανίως γίνεται επικριτικός σε δημόσιες τοποθετήσεις του, είτε αυτές αφορούν τη διαιτησία είτε δικαστικές αποφάσεις.

Δεν το έκανε ούτε κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ούτε στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να προβεί σε «βαρείς» χαρακτηρισμούς φανερώνει το κλίμα που επικρατεί στην Ένωση.

Τόσο από τα λόγια του Ουζουνίδη όσο και από το εσωτερικό του Δικεφάλου εισπράττεται μεγάλος εκνευρισμός για την τιμωρία της ομάδας. Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ δείχνουν ότι δεν πιστεύουν πλέον ιδιαίτερα στην ανατροπή της ποινής.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν πως στην Ένωση ίσως το έχουν πάρει απόφαση πως οι πιθανότητες να πάρουν πίσω τους βαθμούς λιγοστεύουν και αυτό τους γεμίζει με εκνευρισμό και θυμό, μιας και θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί κατάφωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης - Έριξε την πρώτη «πιστολιά» - Έτσι «απαντάει» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μεγάλη ένταση στην έφεση της ΑΕΚ – Τρελό «χουνέρι» από την αστυνομία, κίνηση που… καίει την Ένωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags