Facebook Pixel Τρομερό αυτό που έκανε ο Πέλκας κόντρα στον Άρη - Τους διέψευσε όλους!
| 2018-10-21 21:14:00

Απίστευτος άσος του ΠΑΟΚ - Τι φοβερό έκανε στο Βικελίδης - Απάντηση-φωτια κόντρα σε όλους!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτος άσος του ΠΑΟΚ - Τι φοβερό έκανε στο Βικελίδης - Απάντηση-φωτια κόντρα σε όλους!

Απίθανο παρασκήνιο για το διπλό τίτλου του Δικεφάλου.

Μεγάλη εντύπωση προξένησε το γεγονός της συμμετοχής του Δημήτρη Πέλκα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη, καθώς ο Έλληνας άσος ταλαιπωρούνταν από θλάση τις τελευταίες ημέρες και έμοιαζε σχεδόν... αδύνατο να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την ιστορία ο Πέλκας διαγνώστηκε με θλάση την Τετάρτη και προκαλεί απορία το πόσο γρήγορα έγινε καλά μέσα σε τρεις ημέρες και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά έδειξε το πόσο... πωρωμένος είναι με τον ΠΑΟΚ και πως δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που περίμεναν όλοι στην συμπρωτεύουσα, μετά την επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Έλληνας άσος τελικά, όχι μόνο βρέθηκε στην αποστολή, αλλά ξεκίνησε και στην 11αδα και έπαιξε για 62 λεπτά και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Δικέφαλος να νικήσει τελικά 2-1 τον Άρη και να κάνει άλλο ένα τεράστιο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η επιθυμία του Πέλκα να δώσει το "παρών" ήταν τόσο μεγάλη, που φέρεται να έσφιξε τα δόντια και διέψευσε ακόμα και τους γιατρούς, που είχαν ενημερώσει ότι θα ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του ακόμα και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ακούστηκαν κι άλλα… τρελά σενάρια στην πιάτσα, όπως ότι ο διεθνής άσος έχει χαλαστεί μετά τα όσα έγιναν με την Φενέρ το καλοκαίρι και το γεγονός πως δεν προχώρησε τότε η υπόθεση με την τουρκική ομάδα, όπως και για το γεγονός πως δεν έβλεπε μεγάλη ανταπόκριση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τελικά, ο Πέλκας διέψευσε και τους γιατρούς και όσους κυκλοφορούν αυτά τα… παραμύθια, ενώ σύμφωνα με όσα ακούγονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να του καταθέσουν ακόμα καλύτερη πρόταση για να τον πείσουν να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αφεντικό στη Θεσσαλονίκη - Ανατροπή τίτλου η ψυχωμένη ΠΑΟΚάρα - Απίστευτοι Πρίγιο και Πασχαλάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags