Facebook Pixel Απίστευτη «απειλή» από ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο - Σκάει και βόμβα με Ουάρντα
| 2018-10-22 11:08:00

Φοβερή «απειλή» από ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο, «τρόμος» παντού - Σκάει και βόμβα με top όνομα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερή «απειλή» από ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο, «τρόμος» παντού - Σκάει και βόμβα με top όνομα

Τι «ετοιμάζουν» στην Τούμπα, γιατί «φωνάζει» ο Ραζβάν. Φεύγει ο...

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στο πρωτάθλημα, με επτά νίκες σε επτά αγωνιστικές, κερδίζοντας ένα ακόμη ντέρμπι απέναντι στον Άρη, χωρίς, όμως, να είναι καλύτερος, όπως συνέβη και στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι που σημειώνουν άπαντες για τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου, δηλαδή ότι ακόμα και στη μέτρια μέρα της, έχειν τον τρόπο, έχει το «μέταλλο» να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Όπως, μάλιστα, λένε στην Τούμπα αν ο ΠΑΟΚ πιάσει υψηλότερη απόδοση, τότε θα παίρνει ακόμα πιο εύκολα τα ματς και κατά κάποιο τρόπο θα είναι σε θέση να «κλειδώσει» από νωρίς τον φετινό τίτλο.

Εξάλλου, ήδη στη Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι ο Δικεφάλος είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου οι «ασπρόμαυροι» να ανεβάσουν ρυθμούς και να μεγαλώσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Παράλληλα, υπάρχει η άποψη ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης και... ρέντας, όπως λέγεται, αλλά και προσωπικής ικανότητας των παικτών που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε και στο χθεσινό ντέρμπι, με παράδειγμα την εκτελεστική δεινότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ήδη, άλλωστε, στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να εκφράζουν και δημόσια την ανωτερότητα που δείχνει η ομάδα τους στο γήπεδο, κάτι που τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, όπου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του είναι η κορυφαία στην Ελλάδα. Και πώς να μην το ισχυριστεί, άλλωστε, μετά το εκπληκτικό 7 στα 7 και την ώρα που ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, χάνει από τον αδύναμο ΟΦΗ...  

Δεν αλλάζει κάτι για Ουάρντα

Στο μεταξύ, ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής νίκης του Δικεφάλου ήταν ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επανεμφάνισή του εξαιρετικός. Μπορεί να έκανε «χαζό» πέναλτι, ωστόσο γενικά ήταν πολύ φιλότιμος, με αρκετά τρεξίματα, άπλετο πάθος, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και το γκολ της επικράτησης απέναντι στον Άρη. Αν και ο Αιγύπτιος κατάφερε να χαλάσει την εικόνα του στο τέλος του ματς, όταν έκανε κάποιες χειρονομίες προς την κερκίδα, προκαλώντας την αντίδραση ακόμα και των συμπαικτών του.

Έτσι, όμως, είναι ο χαρακτήρας του Αμρ Ουάρντα κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Κάτι που το γνωρίζουν καλά στον ΠΑΟΚ και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μπορεί να επανέφερε τον παίκτη στα πλάνα του, ωστόσο ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή ο Αιγύπτιος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Ο στόχος της διοίκησης, άλλωστε, δεν είναι να δίνει κάθε λίγο και λιγάκι συγχωροχάρτι και δεύτερες ευκαιρίες στον Αμρ Ουάρντα. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, στον ΠΑΟΚ θέλουν να πουλήσουν τον διεθνή μπαλαδόρο κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν αγωνίζεται…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags