Facebook Pixel Έτσι θα χτυπήσει και πρωτάθλημα - Μεταγραφάρα από Νταμπίζα με Μαυροπάνο - Εκτοξεύει τον Παναθηναϊκό
| 2018-10-22 14:35:00

Έτσι θα χτυπήσει και πρωτάθλημα - Μεταγραφάρα από Νταμπίζα - Εκτοξεύει τον ΠΑΟ, τρελαίνει κόσμο

του Νίκου Στεργίου
Έτσι θα χτυπήσει και πρωτάθλημα - Μεταγραφάρα από Νταμπίζα - Εκτοξεύει τον ΠΑΟ, τρελαίνει κόσμο

Έλληνας άσος που παίζει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Γίνεται;

Μπορεί να είναι ακόμα σχετικά νωρίς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ήδη έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ. Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει τη σχετική προεργασία και μέσα στους παίκτες που εξετάζει πολύ σοβαρά είναι και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα ρεπορτάζ.

Πάντως, ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, ο οποίος έχει στο «μικροσκόπιό» του όλους τους καλούς Έλληνες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Στη λίστα του βρίσκεται επομένως και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, τον οποίο η Άρσεναλ ψάχνει ενόψει Γενάρη να παραχωρήσει δανεικό.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να δώσουν παιχνίδια στον Έλληνα αμυντικό, προκειμένου να «ψηθεί», αφού δεν υπολογίζεται αυτό το διάστημα για βασικός (όντας και τραυματίας), ωστόσο προτιμούν να τον δώσουν σε ομάδα που θα παίζει σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στις αρχικές σκέψεις των Άγγλων είναι ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί για να παρακολουθείται η εξέλιξή του πιο στενά.

Πάντως, από τη στιγμή που o νεαρός στόπερ παραχωρείται δανεικός, ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητές του για να το παλέψει. Είναι σίγουρα μια δύσκολη και φιλόδοξη περίπτωση, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να διεκδικήσει τον παίκτη, ειδικά αν ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολλά θα εξαρτηθούν κι από το εάν ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αποφασίσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Γιατί σε αυτό το ενδεχόμενο μάλλον θα πάρει παράταση το θέμα της παραχώρησής του από την Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κεραυνοί» από Βοργιά: «Τα παίρνει εύκολα ο ΠΑΟΚ - Αλλοίωση με Άρη αν... - Πέναλτι του Νάτχο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags