Facebook Pixel Sportdog.gr | Ό,τι να ’ναι στην ΕΠΟ - Τσίρκο με την υπόθεση αντί-Σκίμπε - Προπονηταράς τους «γλεντάει»
| 2018-10-22 21:36:00

Ό,τι να ’ναι στην ΕΠΟ - Τσίρκο με την υπόθεση αντί-Σκίμπε - Προπονηταράς τους «γλεντάει»

Sportdog Team
Ό,τι να ’ναι στην ΕΠΟ - Τσίρκο με την υπόθεση αντί-Σκίμπε - Προπονηταράς τους «γλεντάει»

Για γέλια η κατάσταση με όσα γράφονται. Μόνο εδώ η αλήθεια.

To… σίριαλ με το θέμα της αντικατάστασης του Μίκαελ Σκίμπε συνεχίζεται, με ένα νέο όνομα να προστίθεται στη λίστα όσων ακούγονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Νταμίρ Κάναντι, τον τεχνικό του Ατρομήτου, για τον οποίο αυστριακά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στα υπ' όψιν της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση αυτή αναπαράγεται στην Αυστρία αφού προέρχεται από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, δείγμα του ότι όντως έχει υπάρξει προσέγγιση προς την πλευρά του.

Πάντως, ο Κάναντι φαντάζει πολύ δύσκολο να αφήσει τον Ατρόμητο για να συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας την ομάδα του Περιστερίου στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

O Αυστριακός τεχνικός έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη καριέρα του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια “ενόχληση” από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Κάναντι έχει στο συμβόλαιο ρήτρα αγοράς για ομάδα του ελληνικού “Big-4” ή του εξωτερικού, η οποία ανέρχεται περίπου στις 300.000 ευρώ. Η ρήτρα δεν αφορά εθνική ομάδα, αφού κανείς δεν είχε προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι το σενάριο του να φύγει ο Κάναντι από τον Ατρόμητο για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας είναι... τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Ίσως η πιο σημαντική παράμετρος της εν λόγω είδησης από την Αυστρία έγκειται στο ότι φανερώνεται σε... όλο της το μεγαλείο η ασυνεννοησία στο εσωτερικό της ΕΠΟ αναφορικά με την αναζήτηση προπονητή.

Όπως ακριβώς κάποιος προσέγγισε τον Κάναντι, έτσι κιαι άλλα στελέχη της Ομοσπονδίας παίρνουν χωρίς την παραμικρή συνεννόηση μεταξύ τους. Όπως συζητιέται στην πιάτσα, υπάρχουν ταυτόχρονες επαφές με κάθε λογής μάνατζερ, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό (Πορτογαλία, Σερβία και όχι μόνο). Επικρατεί, δηλαδή, το απόλυτο μπάχαλο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags