Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι δείχνουν τα "κοψίματα" Μεριά και Τσιμίκα - Ανοίγει ξανά το θέμα με Μολέντο
| 2018-10-23 19:15:00

Ρίχνει τα τσιμέντα ο Μαρινάκης με τον ηγέτη στην άμυνα - Τον έχει «έτοιμο» - Κοψίματα... μηνύματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ρίχνει τα τσιμέντα ο Μαρινάκης με τον ηγέτη στην άμυνα - Τον έχει «έτοιμο» - Κοψίματα... μηνύματα!

Ποιοι πληρώνουν τη «νύφη», τι σκέφτεται το αφεντικό των Πειραιωτών.

Πολλά γράφτηκαν και λέχθηκαν για την αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς στου Ρέντη, μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στην Κρήτη, από τον ΟΦΗ, αλλά προφανώς δεν ήταν όλα αλήθεια. Γιατί είναι δεδομένο ότι υπήρχαν νεύρα, δεν υπήρχαν όμως οι εκφράσεις που βγήκαν προς τα έξω, αλλά ούτε και το στιλ που κάποιοι χρέωσαν στον Πορτογάλο τεχνικό. Προφανώς και είχε νεύρα ο Μαρτίνς, αλλά όχι όπως προβλήθηκε από κάποια Μέσα, όπως άλλωστε διαβάσατε νωρίτερα στο Sportdog.

Τoυ λόγου το αληθές, αποδείχθηκε πάντως από την ξαφνική απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να αφήσει «ελεύθερους» τους ποδοσφαιριστές του, μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Χαρακτηριστικό του ότι ο Πορτογάλος ξέρει τι κάνει, είναι και το γεγονός ότι «κόπηκαν» από την αποστολή του Ολυμπιακού για το Λουξεμβούργο οι Μεριά και Τσιμίκας. Γεγονός που είναι απολύτως φυσιολογικό με βάση τα όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ από τους δύο παίκτες.

Ειδικά ο Μεριά ήταν αυτό που λέμε «αλλού για αλλού», καθώς είναι σαφές ότι τα καλύτερα παιχνίδια του τα έχει κάνει πλάι στον Βούκοβιτς. Ευρύτερα, η απουσία του Βούκοβιτς επηρεάζει τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, καθώς η παρουσία του Σέρβου είναι που τους «ανεβάζει», αφού σε θέμα εμπειριών, παραστάσεων, ακόμα και τσαγανού, να βγει στις φάσεις και να πάρει το ρίσκο και την πρωτοβουλία δηλαδή, υπερτερεί των υπολοίπων.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει την πρώτη θέση στην αξιολόγηση που έχει κάνει ο Μαρτίνς στους στόπερ του Ολυμπιακού. Επίσης, αυτός είναι και ο λόγος (δηλαδή ότι μόνο ο Βούκοβιτς δείχνει να έχει αυτό που λέμε τσαγανό) για τον οποίο είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο! Με μια μικρή παράμετρο όμως. Σε όλα αυτά, ρόλο θα παίξει σε ποιο σημείο θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο για το χρονικό σημείο που θα γίνει κίνηση. Ιανουάριος ή καλοκαίρι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags