Facebook Pixel Τηλεφώνημα-«βόμβα» Μαρινάκη στον Μαρτίνς - Τι «παίχτηκε» στον Ολυμπιακό κι «έφυγαν»
| 2018-10-24 13:07:00

Αποκάλυψη: Τηλεφώνημα-«βόμβα» Μαρινάκη για το «μάντρωμα» - Τι «παίχτηκε» στο Ρέντη κι «έφυγαν»

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Τηλεφώνημα-«βόμβα» Μαρινάκη για το «μάντρωμα» - Τι «παίχτηκε» στο Ρέντη κι «έφυγαν»

Στο «κόλπο» και οι Καρεμπέ-Μοντέστο. Όλο το παρασκήνιο στο Sportdog.

Η απόφαση του «εγκλεισμού» των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη μετά την ήττα από τον ΟΦΗ δεν είχε τον σκοπό της... τιμωρίας, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Αντιθέτως, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για να συσπειρώσει την ομάδα πριν από ένα σερί άκρως απαιτητικών και κρίσιμων αγώνων που θα κρίνουν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι’ αυτό και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ήταν συγκαταβατικός και αποφάσισε να λήξει το «μάντρωμα», χαρίζοντας τη χθεσινή μέρα στους παίκτες του, πριν από τη σημερινή αναχώρηση για το Λουξεμβούργο ενόψει του αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Η στήριξη Μαρινάκη

Εξάλλου, ο Πορτογάλος κόουτς είχε πάρει την έγκριση της διοίκησης για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ σε προσωπική επικοινωνία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την ήττα στο Ηράκλειο, το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» του έδωσε το ελεύθερο να κάνει ό,τι έκρινε απαραίτητο για να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Κάτι που δείχνει και τη στήριξη που έχει αυτό το διάστημα ο προπονητής του Ολυμπιακού από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Τα παράπονα των παικτών

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να «ελευθερώσει» τους παίκτες, μετά από παράπονα που εκφράστηκαν στο Ρέντη από μεγάλα ονόματα της ομάδας. Ναι μεν οι ποδοσφαιριστές κατανόησαν για ποιο λόγο ο προπονητής πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο στην ουσία δε συμφώνησαν, κάτι που σημειώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ και είχαν λόγο γι' αυτό. Κάποιοι παίκτες ζήτησαν -και μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ και του Φρανσουά Μοντέστο- να λήξει ο «εγκλεισμός» τους στο προπονητικό κέντρο, καθώς είχαν έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες οι οικογένειές τους και θα έχασαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς πείστηκε να αφήσει τους παίκτες ελεύθερους τη χθεσινή ημέρα, φοβούμενος μήπως η πρωτοβουλία του έφερνε στο τέλος αντίθετα αποτελέσματα και βεβαίως επειδή και ο ίδιος αντιλήφθηκε πως οι παίκτες του ήρθαν πιο κοντά, αλλά κυρίως δικαιολόγησαν επί της ουσίας την ξαφνική απόφαση του προπονητή τους.

Δυνατό «τεστ» στο Λουξεμβούργο

Στο μεταξύ, ο Πέδρο Μαρτίνς απολαμβάνει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη που παίρνει αυτή τη στιγμή από τους διοικούντες. Το εκτιμάει απεριόριστα, ξέροντας τι έχει συμβεί στο παρελθόν στο σύλλογο σε ανάλογες περιπτώσεις, και θέλει να το ανταποδώσει άμεσα με καλά αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος, άλλωστε, γνωρίζει καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται (σε αντίθεση με κάποιους παίκτες που δεν έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα παίζουν) και ξέρει πως μόνο με νίκες μπορεί να διατηρηθεί ακέραιος στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Αρχής γενομένης, φυσικά, από το αυριανό ματς στο Λουξεμβούργο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους τρελάνει όλους ο Μαρτίνς - Αυτούς βγάζει στη σέντρα και μοιράζει… πόνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags