Facebook Pixel Φήμες για τρελή πώληση Βλαχοδήμου με 30 εκατ. ευρώ - Θα... κερδίσει και ο Παναθηναϊκός;
| 2018-10-26 19:35:00

«Έγκλημα» με απίστευτα εκατομμύρια στον ΠΑΟ - Πάνω από 30 - Παραμιλάνε όλοι, δε το «χωνεύουν»

του Νίκου Στεργίου
«Έγκλημα» με απίστευτα εκατομμύρια στον ΠΑΟ - Πάνω από 30 - Παραμιλάνε όλοι, δε το «χωνεύουν»

Απίστευτο λάθος που δε φανταζόταν κανείς που θα φτάσει. 

Αν και ελάχιστοι το περίμεναν, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όχι μόνο έχει πάρει τη φανέλα βασικού τερματοφύλακα της Μπενφίκα σπίτι του, αλλά είναι και σε κάθε ματς, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κορυφαίος της 11αδας!

Ο Έλληνας γκολκίπερ κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να προσαρμοστεί απόλυτα στην Πορτογαλία, να ενσωματωθεί στη λογική της ομάδας και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο των top ομάδων της Ευρώπης, οι οποίες είναι διατεθειμένες να τα… σκάσουν χοντρά για να τον κάνουν δικό τους.

Η εξέλιξη αυτή, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να… απογειώσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς οι Πράσινοι δεν έχουν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Παρά τα όσα γράφονται, η αλήθεια είναι πως όντως υπήρχε στην πρώτη προσφορά ποσοστό μεταπώλησης (είχε γίνει στις  31/8 πέρυσι) αλλά όχι στη δεύτερη πρόταση των Πορτογάλων, αφού ήταν «χαριστική» και είχε γίνει off season!

Πρόκειται για μία υπόθεση, που εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως έγινε λάθος, καθώς ο Βλαχοδήμος πλέον πάει… καρφί για πώληση και μάλιστα η Μπενφίκα για να τον δώσει, θα πρέπει να έρθει πρόταση άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι Πορτογάλοι βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνονται να τον δώσουν, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ έχει τραβήξει πάνω του πάρα πολλά βλέμματα και τα λεφτά που «ακούγονται» είναι τόσα πολλά, που δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορούσε να τα αρνηθεί.

Βέβαια, για να μην κατηγορούμε τους Πράσινους, θα πρέπει να σημειώσουμε πως όταν έγινε πέρυσι η συμφωνία Μπενφίκα – Παναθηναϊκού για τον Βλαχοδήμο, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εντυπωσιακή του σεζόν στην Πορτογαλία, ενώ θυμίζουμε πως το Τριφύλλι βρισκόταν σε δύσκολη περίοδο και… καιγόταν για χρήματα ώστε να βγάλει τη σεζόν χωρίς προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags