Facebook Pixel Φούντωσαν τα σενάρια για τον Μπουζούκη - Θα φύγει με τρελή πώληση από τον Παναθηναϊκό
| 2018-10-26 21:47:00

Το πρώτο «αίμα»: Έρχεται χρυσή πώληση στον Παναθηναϊκό - Γερή μπάζα με «λεφτάρες»

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο «αίμα»: Έρχεται χρυσή πώληση στον Παναθηναϊκό - Γερή μπάζα με «λεφτάρες»

Έχει κλέψει καρδιές και... το χάνουν το κορμί από το Κορωπί.

Εντυπωσιακή είναι η μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και για αυτό άλλωστε πολλοί φίλαθλοί του έχουν αρχίσει να κάνουν… όνειρα όχι μόνο για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και για την διεκδίκηση μίας από τις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ.

Οι Πράσινοι βέβαια, με όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής στο χορτάρι, αξίζουν και με το παραπάνω τέτοια στήριξη, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό ρόστερ, παρά το μικρό μπάτζετ που είχαν στην διάθεσή τους και μπορούν να υπερηφανεύονται πως ήδη έχουν πετύχει πολλά… διαμαντάκια.

Ένα εξ αυτών είναι φυσικά και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία ματς ήδη με το Τριφύλλι, ενώ έχει πετύχει και κάποια πολύ όμορφα γκολ, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πάνω του τόσο τα βλέμματα του Τύπου όσο και διαφόρων ομάδων από το εξωτερικό, που συνηθίζουν να ψάχνουν παίκτες σε μικρή ηλικία από πρωταθλήματα όπως το ελληνικό.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού. Προφανώς και του γίνεται σκάουτινγκ, όπως γίνεται άλλωστε και σε πολλούς παίκτες των Πρασίνων, αλλά δεν έχει προκύψει καμία ενημέρωση ούτε στον παίκτη, ούτε στον μάνατζέρ του ούτε στην ομάδα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Μπουζούκης δεν σκέφτεται το εξωτερικό και μία πιθανή μεταγραφή. Το αντίθετο συμβαίνει! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο νεαρός άσος των Πρασίνων είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και θέλει φέτος να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα και μετά να κοιτάξει για τη μεγάλη μεταγραφή. Άλλωστε… αρέσει σε πολλούς στο εξωτερικό και στον Παναθηναϊκό είναι σίγουροι πως μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία τους από τον συγκεκριμένο άσο.

Με το επόμενο βήμα της καριέρας του πάντως, ο Μπουζούκης θα ασχοληθεί από του χρόνου και πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι, όταν και αναμένεται να κληθεί από το Τριφύλλι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με «βελτίωση» των οικονομικών του όρων. Άλλωστε, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές και για αυτό θα πρέπει είτε να ανανεώσει είτε να πωληθεί. Αν γίνει το πρώτο, ο Παναθηναϊκός θα τον… δέσει και θα περιμένει τα επόμενα χρόνια να «εκτοξεύσει» την αξία του, αν δεν τα βρουν, σίγουρα μπορεί να βρει καλές προσφορές και με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έγκλημα» με απίστευτα εκατομμύρια στον ΠΑΟ - Πάνω από 30 - Παραμιλάνε όλοι, δε το «χωνεύουν»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags