Facebook Pixel Αυτόν «καθαρίζει» ο Σισέ στον Ολυμπιακό - «Ρουκέτα» από Μαρινάκη για Τουρέ
| 2018-10-29 14:12:00

Αυτόν «καθαρίζει» ο Σισέ - «Ρουκέτα» από... ψηλά για Τουρέ - Μεταγραφάρα που «φτιάχνει» τον Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν «καθαρίζει» ο Σισέ - «Ρουκέτα» από... ψηλά για Τουρέ - Μεταγραφάρα που «φτιάχνει» τον Μαρτίνς

«Κεραμίδα» σε βασικό, τι γίνεται με τον Ιβοριανό, «ντου» στην αγορά!

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Γιασίν Μεριά. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ προβληματισμένος με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του Τυνήσιου μπακ, ο οποίος όποτε χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα είχε στο ενεργητικό του πολλά λάθη.

Βέβαια, το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει από το περασμένο Σάββατο πως στο λιμάνι είναι προβληματισμένοι από την απόδοση του διεθνούς αμυντικού παράλληλα με την πρόθεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον Παπ Αμπού Σισέ.

Το γεγονός, άλλωστε, πως ο Σενεγαλέζος άσος προορίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς να πάρει φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια δίπλα στον Γιάγκος Βούκοβιτς, ίσως μαρτυρά πολλά...

Θέμα Τουρέ

Πάντως, ο Γιασίν Μεριά δεν ήταν ο μοναδικός που «κόπηκε» από τη σημερινή αποστολή για αγωνιστικούς λόγους. Εκτός πλάνων έμεινε και ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δείχνει εμφανώς ανέτοιμος -για τα υψηλά στάνταρ του 35χρονου σταρ- και θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς για να επιστρέψει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως με τα πλάνα και τη διαχείριση του Πορτογάλου τεχνικού, συμφωνεί και η διοίκηση, η οποία αναμένει από όλους τη μέγιστη δυνατή απόδοση, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, όπως ο Ιβοριανός. 

Αίσθηση το ξέσπασμα Μαρτίνς

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το ξέσπασμα του Πέδρο Μαρτίνς, όπως αυτό παρουσιάζεται στην εφημερίδα «Γαύρος» (δείτε παρακάτω), μιας και δεν έχει προβεί ξανά σε ανάλογες τοποθετήσεις όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να δηλώνει πως δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του τις διαιτησίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, με αφορμή προφανώς τα όσα έγιναν τελευταία στην Κρήτη, όπου οι Πειραιώτες είχαν πολλά παράπονα για τον ρέφερι Θανάση Σέζο και τους βοηθούς του.

Αναζήτηση για φορ

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε ότι στο λιμάνι έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν στην αγορά για αναζήτηση σέντερ φορ, μιας και εκεί παρουσιάζεται πρόβλημα. Δεν είναι δεδομένο, σε αυτή τη φάση, πως θα γίνει τον Γενάρη μεταγραφή επιθετικού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει την προεργασία για παν ενδεχόμενο. Εξάλλου, το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει και στο παρελθόν ότι μία τέτοια κίνηση θα έβρισκε σύμφωνο και τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» από Ολυμπιακό - Τρελή «παπάτζα» για Σισέ - Απίστευτη κίνηση Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags