Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο... Αρειανός που «τρέλανε» την Τούμπα - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες, τον τρόλαρε ο Βέρνμπλουμ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-29 23:47:00

Ο... Αρειανός που «τρέλανε» την Τούμπα - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες, τον τρόλαρε ο Βέρνμπλουμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο... Αρειανός που «τρέλανε» την Τούμπα - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες, τον τρόλαρε ο Βέρνμπλουμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό σκηνικό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Δημήτρη Λημνιό να πετυχαίνουν τα γκολ του αγώνα, νικώντας τον εξαιρετικό Σωκράτη Διούδη.

Ο Δικέφαλος σκόραρε μόνο δύο φορές, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν ο κύριος υπεύθυνος για αυτό.

Ο Διούδης ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Τριφυλλιού, κρατώντας όρθια την ομάδα του με καίριες επεμβάσεις. Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 30’, όταν… απογειώθηκε για να διώξει την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, πραγματοποιώντας πιθανότατα την απόκρουση της σεζόν μέχρι στιγμής.

Το παρελθόν του Έλληνα γκολκίπερ τον μετέτρεψε σε ένα από το πρόσωπα της αναμέτρησης, αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Διούδης άκουσε αρκετά «γαλλικά» και συνθήματα από την εξέδρα, ενώ τα λέιζερ τον σημάδεψαν ουκ ολίγες φορές στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κάθισε κάτω από τα γκολπόστ μπροστά από τη Θύρα 4.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας «απάντησε» με σπουδαία εμφάνιση, όμως προδόθηκε από τις αδυναμίες της άμυνάς του και το ένστικτο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έβαλε τη... σφραγίδα σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Με τον Διούδη, μάλιστα, άνοιξε κόντρα ο μέσος του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς οι δυο τους είχαν διένεξη σε μια φάση στο 62', όταν ο Έλληνας γκολκίπερ έσπρωξε τον Σουηδό διεθνή. Το σκορ ήταν ήδη 1-0 υπέρ του Δικεφάλου και ο Βέρνμπλουμ θέλησε να πικάρει τον αντίπαλό του, κάνοντας χαρακτηριστική χειρονομία ότι... όλο κλαίγεται!

Δείτε το βίντεο από το "τρολάρισμα" του Βέρνμπλουμ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός «καθάρισε» τον ΠΑΟ – Εκτόξευση για τον παικταρά, βρήκε… χρυσάφι ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags