Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές δηλώσεις για ΠΑΟ, Δώνη - «Δε βάλαμε πούλμαν - Σίγουρος ότι...» - Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό
| 2018-10-30 18:40:00

Τρομερές δηλώσεις για ΠΑΟ, Δώνη - «Δε βάλαμε πούλμαν - Σίγουρος ότι...» - Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό

του Γιώργου Κτενά
Τρομερές δηλώσεις για ΠΑΟ, Δώνη - «Δε βάλαμε πούλμαν - Σίγουρος ότι...» - Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό

Ο Νίκος Καρούλιας σε συνέντευξη-φωτιά στο Sportdog.

Δίκαια κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Νίκος Καρούλιας.

Ο παλαίμαχος άσος συμπλήρωσε ότι ο Δώνης έχει φτιάξει ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αλλά και ότι με την πάροδο του χρόνου το σύνολο θα γίνεται όλο και καλύτερο, κάτι που πιστώνεται στον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην αξία των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, στη σταθερή αξία του Κουρμπέλη αλλά και στον Κουλιμπαλί που στην Τούμπα δεν ήταν στα καλά του. Τέλος, σχολίασε ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν τον πρώτο λόγο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και όχι ο Ολυμπιακός. 

Κύριε Καρούλια, ποιο είναι το σχόλιο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον του ΠΑΟΚ;

«Ως εικόνα ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από κάποια στιγμή και μετά. Δικαίως έφτασε στη νίκη, δεν το συζητάμε. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό θέλω να σταθώ στη διάθεση που είχαν τα παιδιά αλλά και στο γεγονός ότι πάλεψαν μέχρι το 90΄ άσχετα από το σκορ. Αυτό που έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός πιστώνεται στον Δώνη και στους συνεργάτες του, δουλεύει πολύ καλά». 

Είναι γεγονός ότι δεν πήγε να κρυφτεί ο Δώνης στην Τούμπα.

«Δεν έβαλε πούλμαν. Αυτός ο Παναθηναϊκός, όπως τον έχει φτιάξει ο Γιώργος, είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσε να μάθαινε σε αυτά τα παιδιά, που μόνο πρόοδο θα έχουν, αμυντικές τακτικές. Αυτό είναι το ωραίο με αυτή την ομάδα, που έχει μάθει να παίζει για τη νίκη και όταν πρέπει να αμυνθεί όσο γίνεται καλύτερα. Από την αρχή βγήκε να χτυπήσει το παιχνίδι, στο πρώτο τέταρτο πήγε δυνατά και έδειξε ότι μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε αλλά σιγά-σιγά είναι πεπειραμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, επέβαλλε σταδιακά τον ρυθμό του. Η γενική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν άσχημη, έπαιξε αυτό που μπορούσε και αυτό ήταν μια εμπειρία για τα παιδιά. Με κόσμο, φανατισμό σε δύσκολη έδρα, μόνο καλό έκανε στην ομάδα η παρουσία τους παρά την ήττα. Δεν είμαι από αυτούς που ενθουσιάζονται, γιατί κάποιοι μιλούσαν στην αρχή, έστω μεταξύ σοβαρού και αστείου, για πρωτάθλημα. Θα είμαι χαρούμενος αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός. Τα παιδιά αυτά δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν σε ντέρμπι, τα άλλα παιχνίδια δεν ήταν υψηλής πίεσης και τα διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Στα ντέρμπι παίζει ρόλο η εμπειρία κατά πολύ και γενικά η διαχείριση στην πίεση. Μην τους ζητάμε να τα έχουν όλα». 

Υπήρχε και ήταν εμφανής χθες η διαφορά ποιότητας αλλά και εμπειρίας. Θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα;

«Ο ΠΑΟΚ όντως αυτή τη στιγμή φαίνεται και είναι η ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες για πρωτάθλημα, έχει έμπειρους παίκτες. Τα ντέρμπι μέχρι τώρα τα πήρε χωρίς να παίξει καλύτερα. Αλλά τα πήρε. Αυτά τα αποτελέσματα όμως χρίζουν τον πρωταθλητή: Όταν μπορείς ακόμα και στα άσχημα να κερδίσεις. Υπάρχει ποιότητα, παίκτες έμπειροι, καλοί, μπορώ να πω ότι έχει για λίγο τον πρώτο λόγο. Πιστεύω πολύ και στην ΑΕΚ όμως, που είναι οργανωμένη, με συνοχή, έχει καλούς παίκτες. Θα έλεγα ότι θα γίνει μάχη μεταξύ αυτών των δύο. Ο Ολυμπιακός και με τον Απόλλωνα έδειξε ότι κάνει ένα καλό ματς (στο Λουξεμβούργο) και μετά τα χαλάει. Δείχνει ότι δεν έχει συνέχεια. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως η χθεσινή, δεν θα έχει τον πρώτο λόγο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Μπορεί να πάρει από κάτω τον Παναθηναϊκό μετά από την ήττα; Τι περιμένετε στο ντέρμπι με ΑΕΚ και μετά με Ολυμπιακό;

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα την πάρει από κάτω την ομάδα. Θα παίξει με την ΑΕΚ το ίδιο, θα προσπαθήσει να κερδίσει. Θα εστιάσει στα αμυντικά λάθη και πώς μπήκαν τα δύο γκολ, που ήταν λάθη τοποθέτησης των αμυντικών. θα προσπαθήσει αυτό να το διορθώσει. Στο δεύτερο γκολ του Λημνιού δεν ήταν ήταν με περισσότερους παίκτες του ΠΑΟΚ ή ακόμα και ίδιους, αλλά με λιγότερους. Άρα δεν υπήρχαν σωστές τοποθετήσεις από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, για αυτό κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα. Όμως είμαι σίγουρος ότι όταν έχει η ομάδα την μπάλα, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει».

Τέλος, θέλω να μου πείτε ποιους έχετε ξεχωρίσει από τον Παναθηναϊκό από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Χατζηγιοβάνης είναι που από πέρσι μέχρι φέτος έχει μεγάλη διαφορά. Ο Μπουζούκης οπωσδήποτε. Στο χθεσινό ματς ο Κουλιμπαλί δεν ήταν στα καλά του. Σταθερή αξία ήταν ο Κουρμπέλης στον χώρο του κέντρου. Οι δύο μικροί που ξεχωρίζουν. Αλλά και ο Στάικος ή ο Χατζηθεοδωρίδης που έχει θράσος και μόνο έτσι μπορεί να ανέβει. Το καλό με αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι ότι σίγουρα έχει προοπτικές, η ομάδα θα ανεβαίνει. Παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με τα μπάτζετ άλλων ομάδων. Από ανάγκη μεν, αλλά ο Παναθηναϊκός αλλά δείχνει τον σωστό δρόμο και για τους άλλους. Έτσι πρέπει να χτίζονται οι ομάδες. Ακόμα κι αν ξαφνικά είχε λεφτά η ομάδα, δεν θα έπρεπε να κάνει 15 μεταγραφές. Αλλά να έπαιρνε 3-4 καλούς πολύ καλούς παίκτες για να πλαισιώνουν αυτά τα παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή εξέλιξη στον ΠΑΟ, κίνδυνος μετά την Τούμπα - «Ακυρώνονται» όλα, τρέχει και δε φτάνει ο Δώνης

Αφήστε τα γλυκανάλατα, γι’ αυτό έχασε ο ΠΑΟ - Καλά έκανε ο Δώνης - Τρέλανε Ινσούα ο Χατζηγιοβάννης

Η απίστευτη ενέργεια του Πρίγιοβιτς που εξόργισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags