Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαίνει τον Τίγρη ο Ουζουνίδης - Κάνει μεταγραφή - Στέλνει το «διαμαντάκι» εκτός ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-31 19:30:00

Τρελαίνει τον Τίγρη ο Ουζουνίδης - Κάνει μεταγραφή - Στέλνει το «διαμαντάκι» εκτός ομάδας

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελαίνει τον Τίγρη ο Ουζουνίδης - Κάνει μεταγραφή - Στέλνει το «διαμαντάκι» εκτός ομάδας

Ο Μαρίνος δεν... χαμπαριάζει και στέλνει μηνύματα στον Μελισσανίδη!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε και μαθηματικά η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με 4-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. 

Η Ένωση παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς πιτσιρικάδες, που όπως αποδείχτηκε... τις άρπαξαν από τα μαλλιά.

Γιαννούτσος, Γιούσης και Μπότος αγωνίστηκαν από την αρχή στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο ματς οι Μπάμπης και Σαρδέλης, με τον τελευταίο μάλιστα να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ της ομάδας του.

Κορυφαίος όλων, πάντως, ήταν ο Γιάννης Μπότος, ο οποίος ξεχώρισε όχι μόνο για το γκολ που έβαλε, αλλά με την γενικότερη εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 17χρονος άσος πήρε θέση πίσω από τον Γιακουμάκη και ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις. Ο μικρός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, κινητικός και έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να υπολογίζεται πολύ εν όψει της συνέχειας και ειδικότερα στο μέλλον. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μπότος είναι ανιψιός του γνωστού παλιού μάνατζερ, Κώστα Μπότου, ο οποίος όμως δεν τον εκπροσωπεί, αφού έχει εγκαταλείψει πλέον τον χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. O πιτσιρικάς είναι ένα από τα 2-3 παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΚ (συνολικά, όχι μόνο της U21), που είχε ξεχωρίσει το επιτελείο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μετά από την εμφάνισή του στο Κύπελλο δεν θα ήταν περίεργο να τον δούμε και στην αποστολή για κάποιο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Ωστόσο, επειδή ο Ουζουνίδης δίνει πολύ δύσκολα ψήφο εμπιστοσύνης σε νεαρούς, μοιάζει απίθανο να τον υπολογίσει στα «σοβαρά» φέτος.

Tο πιθανότερο είναι να δοθεί άμεσα δανεικός, προκειμένου να βρει "επαγγελματικά" λεπτά στα πόδια του και στο μέλλον να επιστρέψει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έτσι έκλεισε την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Αυτός τον έφερε - Μεγάλο κόλπο Τίγρη - Τι έδωσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags