Facebook Pixel Έτσι πήρε τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς η ΑΕΚ - Έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ ο Μελισσανίδης και... Γιανούτσο!
| 2018-10-31 17:20:00

Έτσι έκλεισε την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Αυτός τον έφερε - Μεγάλο κόλπο Τίγρη - Τι έδωσε

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι έκλεισε την ταλεντάρα η ΑΕΚ - Αυτός τον έφερε - Μεγάλο κόλπο Τίγρη - Τι έδωσε

Όλο το στόρι για το super deal που τρελαίνει κόσμο. Μόνο στο Sportdog.

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει στην πιάτσα η μεταγραφή του γιου του μεγάλου Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ανέλ, στην ΑΕΚ. Τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν σχετικά με το πώς ο νεαρός άσος, αρκετά ελπιδοφόρος η αλήθεια είναι, κατέληξε στην Ένωση, ενώ οι περισσότεροι μιλούν για ένα αυθεντικό ταλέντο και μία σπουδαία επένδυση από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog, το όλο deal το έτρεξε ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Ο παράγοντας της ΑΕΚ πρότεινε στη διοίκηση τον γιο του παλαίμαχο άσου και άπαντες συμφώνησαν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση που έχει πολύ μέλλον.

Εν συνέχεια ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης ανέλαβε προσωπικά της επαφές με τη Ζελέζνιτσαρ και η συμφωνία δεν άργησε να ολοκληρωθεί, ενώ όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για μια ευρύτερη συνεργασία, η οποία ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Δεν αποκλείεται, πάντως, να αφορά την ανταλλαγή παικτών, καθώς ήδη έχει διαρρεύσει πως στην ομάδα από τη Βοσνία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, Γιώργος Γιανούτσος.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει η πληροφορία που αναφέρει ότι το deal της Ένωσης για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς έκλεισε στο 1 εκατ. ευρώ. Σίγουρα αυτό το ποσό είναι πολύ μικρότερο, μιας και, όπως προαναφέραμε, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κάνουν κι άλλες συμφωνίες με τους Βόσνιους... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πέταξε» με τους μικρούς η ΑΕΚ - Έριξε τέσσερα στον Απόλλωνα και προκρίθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο «ντου» σε Δώνη- «Επίθεση» από… τους πάντες - Γιατί τον «διαλύουν», θα μείνετε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags