Facebook Pixel Sportdog.gr | Τσίτα τα γκάζια στον ΠΑΟ - Κίνηση-ΜΑΤ από Νταμπίζα - Παικταράδες από Αγγλία και...
| 2018-10-31 22:21:00

Τσίτα τα γκάζια στον ΠΑΟ - Κίνηση-ΜΑΤ από Νταμπίζα - Παικταράδες από Αγγλία και...

του Νίκου Στεργίου
Τσίτα τα γκάζια στον ΠΑΟ - Κίνηση-ΜΑΤ από Νταμπίζα - Παικταράδες από Αγγλία και...

Όλα για όλα στο τριφύλλι, τι ρόλο παίζει ο... Μπουζούκης. Ολα εδώ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η εικόνα του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από καλή, με τους πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη να έχουν αποδειχτεί πολύ ανώτεροι των προσδοκιών.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού μπορούν να πανηγυρίζουν για το γεγονός πως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές τους έχουν "βγει", όπως ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης, όμως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια εν όψει της συνέχειας.

Μετά το πέρας των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι Πράσινοι θα εντατικοποιήσουν την διαδικασία για αναπροσαρμογή και ανανέωση των συμβολαίων των μικρών της ομάδας, βάζοντας παράλληλα σε... τροχιά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι η μοναδική προσθήκη που θα γίνει με παίκτη +23 να αφορά στόπερ, ενώ θα υπάρξει σίγουρα ερώτηση (αν δεν έχει γίνει ήδη) για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο της Άρσεναλ, αλλά και για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πράσινους.

Φυσικά, ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα αφήσει αναξιοποίητο το τοπίο των Ελλήνων που είναι κάτω από 23 ετών, εντούτοις δεν θα το εφαρμόσει για όλες τις θέσεις. Και τι εννούμε με αυτό; Δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή, που θα είναι συνομήλικος από τους βασικούς της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή.

Για παράδειγμα, δεν πρόκειται να αποκτήσει κάποιον νεαρό για την θέση του Μπουζούκη, καθώς εκεί υπάρχει ήδη ο... Μπουζούκης. Αυτό που ίσως θα κάνουν στο πράσινο στρατόπεδο είναι να εντοπίσουν το πού υπάρχει έλλειψη στο ρόστερ, να πάρουν κάποιον πιτσιρικά και να τον "ετοιμάσουν" εν όψει της συνέχειας, ώστε να προσφέρει λύσεις όταν του ζητηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδιανόητο «ντου» σε Δώνη- «Επίθεση» από… τους πάντες - Γιατί τον «διαλύουν», θα μείνετε

«Τρόμος» στον ΠΑΟ μετά το ΣΟΚ - Τα «γκρεμίζει» όλα ο Δώνης - Ποιους «καθαρίζει» - Σαρωτικές αλλαγές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags