Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιξαν και μπάλα… εκτός από ξύλο – Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός με «Τόρο» και Ναουέλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-01 19:22:00

Έπαιξαν και μπάλα… εκτός από ξύλο – Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός με «Τόρο» και Ναουέλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπαιξαν και μπάλα… εκτός από ξύλο – Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός με «Τόρο» και Ναουέλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή σε ματς που υπήρξαν σοβαρά επεισόδια.

Την πρόκριση τους στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζοντας με πολλές αλλαγές επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα, με γκολ των Τοροσίδη και Ναουέλ στο 38’ και στο 69’ αντίστοιχα.

Βέβαια, το ματς σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομίας (δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), λόγω των οποίων υπήρξε και διακοπή της αναμέτρησης στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ υπάρχει πλέον και σοβαρός κίνδυνος για τιμωρία των Πειραιωτών, ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός παρά τα πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική του ενδεκάδα, είχε καλή εικόνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του ματς.

Οι Πειραιώτες όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, ενώ στο 25’ δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή στον Τσιμίκα (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Τελικά, ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ στο 38ο λεπτό, όταν ο Ναουέλ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τοροσίδης με υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και παρότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο δεύτερο φορτσάτος για να το… καθαρίσει, λίγα λεπτά την σέντρα υπήρξε διακοπή λόγω των επεισοδίων. Το ματς ξεκίνησε και πάλι μετά από περίπου 10 λεπτά, όμως ο ρυθμός είχε πλέον χαλάσει.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με ωραίο πλασέ του Ναουέλ στο 69’ να γράψει το 0-2, ενώ μέχρι το φινάλε έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, με τους Ναουέλ και Φετφατζίδη.  
 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58' Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46' Κυνηγόπουλος), Κολ (73' Αργυρόπουλος), Μαυρίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο (79' Φετφατζίδης), Ναουέλ (83' Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76' Βοΐλης).



Η 2η αγωνιστική στον 5ο όμιλο

Λεβαδειακός – Άρης Αβάτου 4-0
(16’ Στανόγεβιτς, 77’ Ιωαννίδης, 83’ Λιάγκας, 87’ Μητρόπουλος)

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-2
(38’ Τοροσίδης, 70’ Ναουέλ)

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 3
Άρης Αβάτου 0

Η επόμενη αγωνιστική
Παναχαϊκή – Λεβαδειακός
Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags