Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ-βόμβα για τα επεισόδια στην Πάτρα – Τι απαντάει η αστυνομία σε Ολυμπιακό, γλιτώνει το -3;
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-01 20:37:00

Ρεπορτάζ-βόμβα για τα επεισόδια στην Πάτρα – Τι απαντάει η αστυνομία σε Ολυμπιακό, γλιτώνει το -3;

Ρεπορτάζ-βόμβα για τα επεισόδια στην Πάτρα – Τι απαντάει η αστυνομία σε Ολυμπιακό, γλιτώνει το -3;

Νέα «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog!

Του Μιχάλη Τεζάρη

Σε πολύ σοβαρούς μπελάδες έμπλεξε ο Ολυμπιακός λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, καθώς όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την έκθεση του παρατηρητή αλλά και από την έκθεση της Αστυνομίας, καθώς έχει αποδειχθεί σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα στα επεισόδια του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ότι ο αθλητικός δικαστής δίνει μεγάλη σημασία σε όσα καταγράφει η ΕΛ.ΑΣ.  

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέφεραν στο Sportdog.gr πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν κατά αστυνομικών στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και για αυτό έγινε η χρήση χημικών.

Συγκεκριμένα, από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι η επιθετική κίνηση μέρους οπαδών του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στην Θύρα 3 του Σταδίου, κατά των Αστυνομικών της ΥΑΤ, που είχαν μετακινηθεί από την Αθήνα στην Πάτρα προκειμένου να λάβουν μέρος στα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, ήταν η αφορμή για να γίνει η χρήση χημικών, εντός του γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Sportdog.gr, στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, μία ομάδα οπαδών κινήθηκε κατά αστυνομικών που ήταν στην κερκίδα με αντικείμενα εναντίον τους.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί αρχικά κράτησαν αμυντική στάση, όμως μετά αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χημικών ώστε να τους απωθήσουν.

Επίσης, από την αστυνομία ξεκαθάρισαν ότι δεν εκκενώθηκε το γήπεδο ποτέ και απλά κάποιοι γονείς με τα παιδιά τους έφυγαν, όπως και άλλοι οπαδοί που ήταν στις δίπλα θύρες.

Απάντηση Ολυμπιακού: «Είμαστε καταδικασμένοι αν…»

Στην αστυνομία ρίχνουν πάντως αποκλειστικά την ευθύνη για τα επεισόδια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς την ώρα του αγώνα, με δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε: «Παραπονούμαστε επίσημα σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έκανε η αστυνομία. Στις κερκίδες βρίσκονται άνθρωποι που ζουν κατά βάση στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα. Τσακώνονταν δύο δεκαπεντάχρονα και οι διμοιρία πέταξε δακρυγόνα. Αν κρίνονται τα ματς και οι διοργανώσεις από την αστυνομία, τότε εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει τι έχει κάνει αυτή την στιγμή η αστυνομία»!

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ τι συνέβη:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags