Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν τον «βλέπει» ο Λουτσέσκου - Μετράει μέρες στην Τούμπα Έλληνας άσος - Πού «χτυπάει» μεταγραφή
| 2018-11-03 18:10:00

Δεν τον «βλέπει» ο Λουτσέσκου - Μετράει μέρες στην Τούμπα Έλληνας άσος - Πού «χτυπάει» μεταγραφή

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν τον «βλέπει» ο Λουτσέσκου - Μετράει μέρες στην Τούμπα Έλληνας άσος - Πού «χτυπάει» μεταγραφή

Απόφαση που θα συζητηθεί μετά την... γκέλα στο Περιστέρι.

Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον περσινό δανεισμό του και παρέμεινε στο ρόστερ του Δικεφάλου ως αναπληρωματικός του Λέο Μάτος, ωστόσο έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Έλληνας άσος «ψάχνεται» να συνεχίσει την καριέρα του σε Βέλγιο ή Τουρκία, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Κίτσιου περίμενε διαφορετική εξέλιξη το καλοκαίρι και αποφάσισε να μείνει στο ρόστερ, βλέπει όμως τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τον υπολογίζει.

Ο Έλληνας άσος δεν έχει μπει καν σε αποστολή στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη και σήμερα, καθώς δεν ταξίδεψε καν στην Αθήνα για το ματς με την Ατρόμητο, που έληξε με 1-1. Παράλληλα,ψ στη μοναδική ευκαιρία που πήρε, κόντρα στον Άρη στο Κύπελλο, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα για εκείνον.

Συνεπώς, ο Κίτσιου φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και ψάχνει τις προοπτικές που υπάρχουν γι’ αυτόν στο εξωτερικό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργή Λουτσέσκου για τη διαιτησία - Τι είπε για το πέναλτι στον Ελ Καντουρί

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία - «Κανένα οφσάιντ, καθαρό πέναλτι» - Δείτε την φάση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags