Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στην ΑΕΚ – Κόλαση τα αποδυτήρια μετά το ματς – Πέσιμο σε Μαρίνο – Τρελαμένη διοίκηση
| 2018-11-04 11:30:00

«Σεισμός» στην ΑΕΚ – Κόλαση τα αποδυτήρια μετά το ματς – Πέσιμο σε Μαρίνο – Τρελαμένη διοίκηση

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Σεισμός» στην ΑΕΚ – Κόλαση τα αποδυτήρια μετά το ματς – Πέσιμο σε Μαρίνο – Τρελαμένη διοίκηση

Απίστευτα... καντήλια, «αμφισβητείται» ο Ουζουνίδης. Ρεπορτάζ που καίει.

Για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου της ΑΕΚ βρίσκεται σε τόσο μεγάλη αμφισβήτηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός γνωρίζει τα πρώτα... ζόρια του στους Κιτρινόμαυρους, καθώς η χθεσινή, κακή εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πιστώνεται 100% σε αυτόν.

Ο τεχνικός της Ένωσης αμφισβητείται πλέον ανοιχτά από εφημερίδες και άρθα, για την προετοιμασία των παικτών του, την εικόνα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για το γεγονός ότι φάνηκε αδιάβαστος, για τις αλλαγές του, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαρίνος έλεγε και ξανάλεγε ότι αν μπορούσε θα άλλαζε όλη την 11άδα της ΑΕΚ, κάτι που όμως έρχεται σε κόντρα με όσα έκανε μέσα στο ματς, όταν προέβη στην πρώτη του αλλαγή μετά το 70'. Πολλοί του χρεώνουν το ότι κράτησε τον Μάνταλο σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Έλληνας άσος δεν ήταν σε καλή ημέρα ή το ότι έβγαλε εκτός αγώνα τον Πόνσε για να βάλει τον Κλωναρίδη.

Επίσης, του χρεώνεται το γεγονός πως στο τέλος έβαλε τον Άλεφ στη θέση του Γαλανόπουλου, ένα χαφ που δεν είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και δεν μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη φάσεων, ενώ είχε στην 18άδα του και τους τέσσερις στόπερ του.

Παράδειγμα των ευθυνών που επιρρίπτουν οι περισσότεροι στον Ουζουνίδη είναι το πρωτοσέλιδο της "Ώρας", αλλά και η γενικότερη αρθρογραφία από "κιτρινόμαυρους" ρεπόρτερ. Κάτι που μάλιστα συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς επί θητείας του στον Παναθηναϊκό απολάμβανε της εκτίμησης των οπαδών του Τριφυλλιού και όχι μόνο...

Πέρα από όλα αυτά, η ΑΕΚ απέτυχε να εκμεταλλευτεί το "Χ" του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και από εδώ και πέρα θα... ζοριστεί, αφού το πρόγραμμά δεν την ευνοεί καθόλου, χάνοντας στο ματς με τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν έκανε βέβαια μόνο τον Ουζουνίδη έξαλλο, αφού και οι άνθρωποι της Ένωσης που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ έφυγαν από το γήπεδο με εμφανή νεύρα και ένταση, βλέποντας την ομάδα τους να κάνει μια πολύ άσχημη εμφάνιση.

Και φυσικά, τα "καντήλια" του Μαρίνου στα αποδυτήρια, τόσο στο ημίχρονο, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης πήραν... μπάλα τους πάντες. Δείγμα του ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά το παιχνίδι με τους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό ξέσπασμα: «Έτσι δεν πας πουθενά - Ήταν μια καρικατούρα που θύμιζε ΑΕΚ από τις φανέλες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags