Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει ανάποδες ο Ουζουνίδης, έρχονται «αστραπές» – Του ρίχνει πάγκο - «Ψάχνεται» να φύγει!
| 2018-11-04 21:10:00

Παίρνει ανάποδες ο Ουζουνίδης, έρχονται «αστραπές» – Του ρίχνει πάγκο - «Ψάχνεται» να φύγει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει ανάποδες ο Ουζουνίδης, έρχονται «αστραπές» – Του ρίχνει πάγκο - «Ψάχνεται» να φύγει!

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ, τα πάντα είναι ανοιχτά. Όλα εδώ.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν απογοητευτικότατη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι όλος ο κόσμος της Ένωσης παραδέχτηκε την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του και άσκησε σφοδρή κριτική στο κιτρινόμαυρο σύνολο.

Ήδη όπως σας ενημέρωσε το Sportdog σε σχετικό ρεπορτάζ, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου της ΑΕΚ δέχθηκε τόσο αυστηρή κριτική ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Εκτός από τον Εβρίτη τεχνικό όμως, στο μικροσκόπιο της αυστηρής κριτικής τέθηκαν και οι παίκτες. Αυτός που δέχτηκε τη σφοδρότερη ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν το εύκολο εξιλαστήριο θύμα στην υπόθεση. Η στοχοποίηση είναι δικαιολογημένη δεδομένου ότι φέτος η Ένωση δεν έχει κάνει ούτε μισό καλό παιχνίδι με τον 27χρονο στη σύνθεσή της.

Ο Μάνταλος φαίνεται αρκετό καιρό, ότι βρίσκεται εκτός φόρμας, αν και στο παιχνίδι της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα, έδειξε με το γκολ που πέτυχε ότι διαθέτει ποιότητα. Πολλοί το αποδίδουν αυτό στην έλλειψη δυνάμεων, κάτι που μπορεί να οφείλεται και σε κακή διαχείριση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να φάει πάγκο μέχρι να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Διαφορετικά είναι σοβαρό πλέον το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή, αν προκύψει βέβαια ανάλογη πρόταση με του περασμένου καλοκαιριού, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή στο ΟΑΚΑ, στην οποία υπήρχαν σκάουτερς που ήρθαν να παρακολουθήσουν και τον ίδιο εν δράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκύλιασε επειδή τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ - Ούτε ξένος αυτό το πέναλτι - Νέος Δομάζος ο...

«Σεισμός» στην ΑΕΚ – Κόλαση τα αποδυτήρια μετά το ματς – Πέσιμο σε Μαρίνο – Τρελαμένη διοίκηση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags