Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται για εγκατάσταση ο Γκραντ - Τι συμβαίνει με Κουρμπέλη και Φιορεντίνα
| 2018-11-05 21:45:00

Φοβερές εξελίξεις - Τρέχει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός - Έκλεισαν όλα - Νέα κίνηση Παϊρόζ

του Νίκου Στεργίου
Φοβερές εξελίξεις - Τρέχει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός - Έκλεισαν όλα - Νέα κίνηση Παϊρόζ

Εντολή του Ταϊλανδού που τα λέει όλα. Ποιος έρχεται!

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι σε διαρκή συνεννόηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Αθήνα άνθρωποι που αναμένεται να έχουν θέσεις-κλειδιά στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού.

Κόντρα σε όσα γράφτηκαν, πάντως, στη χώρα μας δεν ταξίδεψε ο Αβραάμ Γκραντ. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει κάτι στο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για τον Παναθηναϊκό. Ο Γκραντ έχει βρεθεί στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα ψάχνοντας για σπίτι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έτοιμος για ημι-μόνιμη εγκατάσταση.  Κάτι που δείχνει ότι οι εξελίξεις στο Τριφύλλι προχωρούν σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τι συμβαίνει με Κουρμπέλη και Φιορεντίνα

Στα αγωνιστικά θέματα των Πρασίνων, το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ προσέλκυσε ουκ ολίγους scouts ευρωπαϊκών ομάδων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Μεταξύ αυτών ήταν και άνθρωποι της ιταλικής Φιορεντίνα, οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ πριν το παιχνίδι. Μάλιστα, φέρονται να σχημάτισαν ιδιαιτέρως θετική εντύπωση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Πάντως, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο διεθνής χαφ φαντάζει πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή για τη Φιορεντίνα, τουλάχιστον με τις δεδομένες επαγγελματικές για τον ίδιο συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτος Δώνης, «καθαρίζει» μικρό πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι ρίχνει τα τσιμέντα, φοβερή αποκάλυψη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags