Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκέψεις για "ανταλλαγή" Ουάρντα με Γιαννούλη
| 2018-11-06 20:45:00

«Πυρηνική» κίνηση Σαββίδη - Θα παγώσει η Σούπερ Λίγκα - Τα πάνω-κάτω στην κορυφή

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πυρηνική» κίνηση Σαββίδη - Θα παγώσει η Σούπερ Λίγκα - Τα πάνω-κάτω στην κορυφή

Δεν υπάρχει αυτό που θα γίνει, αγκαλιάζει την κούπα.

Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ ενόψει του Ιανουαρίου είναι πολλά και ορισμένα από αυτά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η τελευταία φήμη που «έσκασε» αναφορικά με τον Δικέφαλο έχει να κάνει με την προοπτική μιας πιθανής «ανταλλαγής» του Αμρ Ουάρντα με τον Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι δανεικός στον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, στις τάξεις του ΠΑΟΚ όντως υπάρχει αυτή η σκέψη, σε καμία περίπτωση όμως δε μιλάμε για ειλημμένη απόφαση ή για προοπτική που έχει συζητηθεί ενδελεχώς.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από τον ΠΑΟΚ, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Ουάρντα και οι προστριβές του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πολύ πιθανό να του κοστίσουν τη θέση του στο ρόστερ.

Με δεδομένο ότι ο Αιγύπτιος έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι στον Ατρόμητο, ίσως εξεταστεί το ενδεχόμενο της εκ νέου παραχώρησής του στους Περιστεριώτες με αντάλλαγμα το πρόωρο «σπάσιμο» του δανεισμού του Γιαννούλη, ο οποίος έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η σκέψη, ο ΠΑΟΚ θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ικανότατο αριστερό μπακ. Κάτι που θα δώσει την πολυτέλεια στον Λουτσέσκου είτε να έχει έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια είτε να επαναφέρει τον Πορτογάλο στη φυσική του θέση στη μεσαία γραμμή, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γιαννούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάχη στον ΠΑΟΚ για το «γρανάζι» - Τον τελειώνουν πριν από την ώρα του - «Βράζουν» τα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags