Facebook Pixel Απίστευτο «ντου» Άρη για Παντελίδη, «μπουρλότο» στη Superleague
| 2018-11-07 10:44:00

Απίστευτο «ντου» Άρη, «μπουρλότο» στη Superleague - Θα κάνει τέτοια «αρπαγή» - σοκ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο «ντου» Άρη, «μπουρλότο» στη Superleague - Θα κάνει τέτοια «αρπαγή» - σοκ;

Τρομερός Καρυπίδης, δε μασάει τίποτα. Παρασκήνιο-φωτιά!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον Άρη μετά την αποχώρηση του Πάκο Ερέρα, με την «κίτρινη» διοίκηση να θέλει να δώσει το τιμόνι της ομάδας σε Έλληνα προπονητή, παρά τις αντιρρήσεις που υπάρχουν από τους οπαδούς, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sportdog.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει στην κορυφή της λίστας του τον Σάββα Παντελίδη και κάποιοι ήδη λένε ότι θα γίνουν προσπάθειες να πεισθεί ο 53χρονος τεχνικός να αφήσει τον Αστέρα για να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη. 

Βέβαια, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας άνθρωπος που τηρεί τον λόγο του και δεν είναι εύκολο να αθετήσει τη συμφωνία που έχει με τον Αστέρα, αν και το γεγονός ότι δε διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τη διοίκηση της ομάδας (το έχουμε αποκαλύψει σε σχετικό ρεπορτάζ) μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Από την άλλη, σίγουρα οι σκέψεις που γίνονται από την πλευρά του Άρη να «ρίξουν» τον Σάββα Παντελίδη, μπορεί να θεωρηθούν unfair (και αυτό είναι στα υπόψιν στο Βικελίδης), από την άποψη ότι πρόκειται για έναν προπονητή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ οι «κίτρινοι» ίσως διακινδυνέψουν -με αυτό τον τρόπο αν τελικά προχωρήσουν- να διαταράξουν τις σχέσεις τους με την ομάδα της Τρίπολης, οι οποίες θεωρούνται αρκετά καλές. 

Βέβαια, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι η διοίκηση του Αστέρα θα αφήσει ελεύθερο τον 53χρονο προπονητή. Γιατί ακόμα κι αν αυτός τα βρει με τον Άρη και υποβάλει παραίτηση, τα αφεντικά του συλλόγου μπορεί να μην την κάνουν δεκτή. Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό πρόκειται μια υπόθεση περίπλοκη που έχει πολλά «αλλά» και δεν είναι εύκολο να προχωρήσει.  

Η δήλωση του Ερέρα

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη δήλωση του Πάκο Ερέρα που άναψε φωτιές στη Θεσσαλονίκη («πιο μικρός ο Άρης από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό»), ο Ισπανός τεχνικός διατυμπάνιζε χθες πως δεν έκανε ποτέ τη συγκεκριμένη δήλωση στην πατρίδα του και ότι τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν. Ό,τι και να ισχύει, πάντως, αυτή η τοποθέτηση λειτούργησε θετικά στον Άρη από την άποψη ότι μειώθηκαν κατά πολύ οι αντιδράσεις που υπήρχαν στις τάξεις των οπαδών μετά την αποχώρηση του 64χρονου προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags