Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» για Φορτούνη - Θα… ρίξουν το Καραϊσκάκη – Ποιος την «πληρώνει» αν γίνει η στραβή!
| 2018-11-07 16:41:00

«Ρουκέτες» για Φορτούνη - Θα… ρίξουν το Καραϊσκάκη – Ποιος την «πληρώνει» αν γίνει η στραβή!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ρουκέτες» για Φορτούνη - Θα… ρίξουν το Καραϊσκάκη – Ποιος την «πληρώνει» αν γίνει η στραβή!

Τρελές φήμες για τον αρχηγό και μεταγραφή που βάζει μπουρλότο.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει γίνει… μόνιμος κάτοικος στο Καραϊσκάκη, παρακολουθώντας παίκτες του Ολυμπιακού και κυρίως τον Κώστα Φορτούνη.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη γερμανική ομάδα έρχεται όντως πολύ συχνά στη χώρα μας για σκάουτινγκ και δεν επισκέπτεται μόνο το φαληρικό γήπεδο.

Όσον αφορά το λεγόμενο ενδιαφέρον για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων», μοιάζει δύσκολο η ομάδα της Φρανκφούρτης να ετοιμάζει κίνηση, καθώς δεν είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή.

Ο Έλληνας άσος διανύει και πάλι περίοδο φόρμας, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, κάτι που στο λιμάνι υπολογίζουν και αξιολογούν αναλόγως.

Το ίδιο μπορεί να πει κανείς ότι ισχύει και για τη Στουτγκάρδη, η οποία επίσης παρουσιάζεται να έχει βάλει στο μάτι τον Κώστα Φορτούνη. Πρόκειται για την τελευταία ομάδα της Μπουντεσλίκα, η οποία αυτή τη στιγμή έχει να δώσει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της. Το τελευταίο που την απασχολεί στην παρούσα φάση είναι οι μεταγραφές.   

Ποιος θα την «πληρώσει» για Ποντένσε;

Στο μεταξύ, η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε δείχνει να παίρνει επικίνδυνη τροπή για τον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα με τι θα αποφασίσουν τα πορτογαλικά δικαστήρια, την τελική ετυμηγορία θα τη δώσει το CAS και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσουν ένα ποσό στη Σπόρτινγκ. 

Θεωρείται αδύνατον, φυσικά, οι Πορτογάλοι να πάρουν το εξωπραγματικό ποσό των... 60 εκατ. ευρώ που αξιώνουν, ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πληρωθούν από τον Ολυμπιακό και μένει να ξεκαθαριστεί μετά τις δίκες -αν όντως δικαιωθούν- πόσα θα είναι τα χρήματα που θα λάβουν. Στο λιμάνι φαίνεται πως έδειξαν τυφλή εμπιστοσύνη στον μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος χειρίστηκε την όλη υπόθεση και διαβεβαίωνε πως είναι όλα τακτοποιημένα με τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου. Όπως και να έχει, πάντως, το μόνο βέβαιο είναι πως αν ο Ολυμπιακός πληρώσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τότε σίγουρα θα είναι κι άλλοι που θα την… πληρώσουν, από τη στιγμή που δεν «προστατεύθηκε» ως έπρεπε ο σύλλογος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή «καταγγελία» για το -3 - Φουλ επίθεση και «κόλαση» παντού - Τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags