Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός είχε "κλείσει" τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το καλοκαίρι του 2017
| 2018-11-17 19:57:00

Τρομερό παρασκήνιο που «ζαλίζει» - Αυτή η top ελληνική ομάδα είχε κλείσει Μιλόγεβιτς - Ποιον πήρε;

Sportdog Team
Τρομερό παρασκήνιο που «ζαλίζει» - Αυτή η top ελληνική ομάδα είχε κλείσει Μιλόγεβιτς - Ποιον πήρε;

Φοβερό σκηνικό με τον «Έλληνα» που διέλυσε τον Κλοπ!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ως προπονητής από τη σεζόν 2016-17, όταν ο Πανιώνιος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά υπό την ηγεσία του.

Ο 48χρονος τεχνικός μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα την αμέσως επόμενη σεζόν (2017-18). Φέτος έβγαλε την ομάδα του στο Champions League και πριν λίγες μέρες έζησε τη μεγαλύτερη βραδιά της προπονητικής του καριέρας, πετυχαίνοντας ιστορική νίκη επί της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, την πρώτη σερβικού συλλόγου στους ομίλους του Champions League.

Ο Μιλόγεβιτς τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας δημιουργήσει ένα σύνολο που κυριαρχεί στη Σερβία και παρουσιάζει εξαιρετικά δείγματα γραφής και στο Champions League. Έχει ανεβάσει τις μετοχές του θεαματικά και θεωρείται πάρα πολύ πιθανό η επόμενη σεζόν θα τον βρει σε πάγκο ομάδας κορυφαίου πρωταθλήματος.

Πάντως, η καριέρα του Μιλόγεβιτς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά, αφού έφτασε μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει σε όλα με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου. Ωστόσο, τον είχαν «standby», συζητώντας και με άλλους προπονητές στην αναζήτηση του διαδόχου του Τάκη Λεμονή.

Τελικά, η συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς δεν ολοκληρώθηκε και οι Πειραιώτες κατέληξαν στον Μπέσνικ Χάσι. Ο Σέρβος τεχνικός επαναπατρίστηκε για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο μάλιστα το καλοκαίρι υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αφού ανανέωσε με ετήσιες απολαβές περίπου 600.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ρουκέτες» για Φορτούνη - Θα… ρίξουν το Καραϊσκάκη – Ποιος την «πληρώνει» αν γίνει η στραβή!

Κλείνει... Τούμπα ο παικταράς που τρελαίνει κόσμο - Φήμη που τα «σπάει» - «Οργώνει» τις άμυνες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags