Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλανε όλο το Μόναχο - «Πήρε» μεταγραφάρα απόψε ο παικταράς της ΑΕΚ - Τεράστια κλάση!
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-07 23:55:00

Τρέλανε όλο το Μόναχο - «Πήρε» μεταγραφάρα απόψε ο παικταράς της ΑΕΚ - Τεράστια κλάση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρέλανε όλο το Μόναχο - «Πήρε» μεταγραφάρα απόψε ο παικταράς της ΑΕΚ - Τεράστια κλάση!

Η ΑΕΚ έχασε, αλλά αυτός... βγήκε κερδισμένος!

Η ΑΕΚ «λύγισε» στο Μόναχο από τη Μπάγερν (2-0), ωστόσο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και προβλημάτισε έντονα μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ένωση είχε ως κορυφαίο παίκτη τον Βασίλη Μπάρκα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντυπωσίασε κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα με ορισμένες πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Ο Μπάρκας αρνήθηκε το γκολ με φανταστικές αποκρούσεις σε προσπάθειες πανάκριβων αστέρων, όπως ο Γκορέτσκα, ο Λεβαντόφσκι και ο Γκνάμπρι. Όπως ήταν λογικό, τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω του και ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Άλλωστε, ο νεαρός γκολκίπερ παρακολουθείται στενά από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς αποτελεί τεράστιο ταλέντο. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ακούστηκαν πολλά το περασμένο καλοκαίρι για τον Μπάρκα, με δημοσιεύματα να μιλούν για προτάσεις ξένων ομάδων, αλλά την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει σε κάθε επίδοξο αγοραστή ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με… ψίχουλα.

Έκτοτε η καριέρα του Μπάρκα έχει εκτοξευθεί. Είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδας, συμμετέχει για πρώτη φορά στο Champions League και απόψε εντυπωσίασε στο Μόναχο, μπροστά στα μάτια scouts από όλη την Ευρώπη. Εάν συνεχίσει έτσι ο νεαρός τερματοφύλακας, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να «σκάσει» πρόταση με... πολλά μηδενικά στην ΑΕΚ για χάρη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σε… αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες - «Καμπάνα» για τον ΠΑΟ!

Απίστευτο επεισόδιο Χουλτ με Τσόσιτς την ώρα του αγώνα – Τους χώρισε ο Σιμόες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags