Facebook Pixel «Κόντρα» από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - «Μπαρούτι» ο Βιεϊρίνια - Το ξεκόβει ο Λουτσέσκου
| 2018-11-08 11:55:00

«Κόντρα» από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - «Μπαρούτι» top όνομα - Το ξεκόβει ο Ραζβάν - Θα γίνει το deal;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόντρα» από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - «Μπαρούτι» top όνομα - Το ξεκόβει ο Ραζβάν - Θα γίνει το deal;

Τρομερά πράγματα στην Τούμπα. Ποιος «ακυρώνει» ποιον…

To σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ να συζητάει με τον Ατρόμητο για να γίνει «τράμπα» ανάμεσα στον Αμρ Ουάρντα και τον Δημήτρη Γιαννούλη φαίνεται πως έχει βάση. Όντως η σκέψη αυτή υπάρχει και, όπως σας γράφαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι «ασπρόμαυροι» θα ήθελαν (σ.σ. όπως ξεκαθαρίσαμε και χθες δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα) τη συγκεκριμένη μεταγραφή για δύο λόγους.

Από τη μία, για να «ξεφορτωθούν» τον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας με τον έκρυθμο χαρακτήρα του, ενώ από την άλλη, θέλουν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να αποκτήσει ένα καλό μπακ απ, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα στον Πορτογάλο άσο να ανέβει στη φυσική του θέση, στη γραμμή κρούσης και φυσικά, να παίρνει ανάσες.

Μάλιστα, αποτελεί και επιθυμία του Βιεϊρίνια να αγωνιστεί στα εξτρέμ και να αποχωριστεί τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ αυτή φαίνεται πως είναι και η πρόθεση των διοικούντων, μιας και από το καλοκαίρι είχε ανοίξει θέμα στην Τούμπα για την αξιοποίηση του Πορτογάλου άσου στην επίθεση.  

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται να έχει κάποιες «ενστάσεις» σχετικά με το αριστερό άκρο της άμυνας. Δε θέλει να αλλάξει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια από μία θέση που έχει κάνει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του τόσο στη Γερμανία, όσο και στην εθνική Πορτογαλίας, και παράλληλα να τον αντικαταστήσει ένας παίκτης, που ναι μεν κάνει σούπερ σεζόν, αλλά δεν παύει να στερείται εμπειριών σε κορυφαίο επίπεδο.

Εξάλλου, ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στα ανεβάσματα του Πορτογάλου από την άμυνα, τα οποία πολλές φορές ο αντίπαλος δεν τα περιμένει και αιφνιδιάζεται. Όταν, μάλιστα, έχει μπροστά του έναν ακόμα επιθετικογενή παίκτη, φτιάχνει μία πλευρά άκρως απειλητική, χαρακτηριστικό του τρόπου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, που αρέσκεται να αναπτύσσεται συνεχώς από τις πτέρυγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείνει... Τούμπα ο παικταράς που τρελαίνει κόσμο - Φήμη που τα «σπάει» - «Οργώνει» τις άμυνες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags