Facebook Pixel Απίθανο σενάριο για Άρη, βόμβα στη Superleague με Κρίστιανσεν - Έριξε «άκυρο» στον Ολυμπιακό
| 2018-11-08 13:10:00

Απίθανο σενάριο, βόμβα στη Superleague - Έριξε «άκυρο» στον Ολυμπιακό και πάει... - Τρελά λεφτά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο σενάριο, βόμβα στη Superleague - Έριξε «άκυρο» στον Ολυμπιακό και πάει... - Τρελά λεφτά

Πάει για το κόλπο γκρόσο ο πρόεδρος; Η αλήθεια μόνο στο Sportdog.

Στον Άρη βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα τελευταία σενάρια φέρνει ως βασικό στόχο του συλλόγου τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Βεβαίως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο όντως οι «κίτρινοι» να πείσουν τον συγκεκριμένο προπονητή, ο οποίος έχει προπονήσει στην Τσάμπιονσιπ και ακούγεται κάπως ουτοπικό να έχει διάθεση να κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του για να έρθει στην Ελλάδα.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν τεχνικό με πολύ υψηλό κασέ, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Δανός είχε απορρίψει την επιλογή της Superleague και του Ολυμπιακού, όταν είχε αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, προτιμώντας το πιο φημισμένο αγγλικό πρωτάθλημα.

Μοιάζει, λοιπόν, δύσκολο ο Τόμας Κρίστιανσεν να συζητάει σε ρεαλιστική βάση με τον Άρη, αν και θα πρέπει να σημειωθεί το πέρασμά του από την Κύπρο. Αν δούλεψε στην Κύπρο, γιατί όχι κάποια στιγμή και στην Ελλάδα...

Όσον αφορά δε, το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ιταλία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, το αφεντικό του Άρη το είχε προγραμματίσει πριν από δέκα μέρες, για δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις, πολύ πριν αποχωρήσει από τον πάγκο ο Πάκο Ερέρα.

Άλλωστε, όπως έχουμε σημειώσει σε διαδοχικά ρεπορτάζ, η βασική πρόθεση της διοίκησης είναι την ομάδα να αναλάβει Έλληνας προπονητής, ή τεχνικός που να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κόντρα» από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - «Μπαρούτι» top όνομα - Το ξεκόβει ο Ραζβάν - Θα γίνει το deal;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags