Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληροφορία-φωτιά για το -3 στον Ολυμπιακό - Θα γίνει χαμός - Την «πληρώνει» ο Παναθηναϊκός
| 2018-11-08 21:42:00

Πληροφορία-φωτιά για το -3 στον Ολυμπιακό - Θα γίνει χαμός - Την «πληρώνει» ο Παναθηναϊκός

του Παναγιώτη Νικολάου
Πληροφορία-φωτιά για το -3 στον Ολυμπιακό - Θα γίνει χαμός - Την «πληρώνει» ο Παναθηναϊκός

«Κόλαση» στο πρωτάθλημα, έρχονται όλα τούμπα, πόλεμος non stop.

Αγωνία επικρατεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Superleague, σχετικά με την υπόθεση των επεισοδίων στο ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Παναχαϊκή, η οποία εκδικάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) ο Ολυμπιακός τόνισε σε όλους τους τόνους κατά την απολογία του ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από προβοκάτσια και συγκεκριμένα από έναν φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος «επίτηδες έβαλε στο κινητό του τον ύμνο του Τριφυλλιού». Βέβαια, ακόμα και εάν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία θυμίζουμε είχε μεταφέρει εκείνη τη μέρα και η Cosmote Tv κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί.

Γι’ αυτό, πολλοί που έχουν μελετήσει την υπόθεση προσεκτικά, εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αποφύγει την αφαίρεση βαθμών, ασχέτως αν θα είναι στο Κύπελλο ή στο Πρωτάθλημα, αν και το νομικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει επανειλημμένα αποδείξει τις ικανότητές του και σε άλλες… σίγουρες υποθέσεις των αντιπάλων, όπως πρόσφατα αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Άλλωστε, στη σημερινή εκδίκαση οι δικηγόροι των Πειραιωτών αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο, ώστε να εξηγήσουν γιατί πρέπει, εάν και εφόσον υπάρξει η τιμωρία του -3, οι βαθμοί να αφαιρεθούν μόνο από το Κύπελλο και όχι από το Πρωτάθλημα (διαβάστε τι υποστήριξαν ΕΔΩ).

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για όλα, ακόμα και για τη βαριά τιμωρία. Ωστόσο, εάν έρθει αυτό το -3 από το πρωτάθλημα, που οι αντίπαλοί του θεωρούν σίγουρο, οι αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι τουλάχιστον δυναμικές, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ενώ στην εξίσωση θα μπουν και οι οπαδοί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός με πρώην άσο του Ολυμπιακού - Φεύγει από την ομάδα του λόγω οφειλών - Πού πάει στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags