Facebook Pixel «Σεισμός» στην ΑΕΚ - Στα σχοινιά ο Ουζουνίδης - Τον «χτυπούν» από παντού - Έγινε... Παναθηναϊκός
| 2018-11-12 14:13:00

«Σεισμός» στην ΑΕΚ - Αυτός είναι στα σχοινιά - Τον «χτυπούν» από παντού - Έγινε... Παναθηναϊκός

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Σεισμός» στην ΑΕΚ - Αυτός είναι στα σχοινιά - Τον «χτυπούν» από παντού - Έγινε... Παναθηναϊκός

Σε δύσκολη θέση το κορυφαίο όνομα. Γιατί τον «πλακώνουν». Όλα εδώ!

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, η οποία έφερε την Ένωση 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Στην  «κιτρινόμαυρη» διοίκηση υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για την αγωνιστική πτώση της ομάδας και μοιραία το βάρος της ευθύνης πέφτει στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Σε αυτή τη φάση, βέβαια, δεν υπάρχει κίνδυνος για τον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο όσο δεν αλλάζει η εικόνα της Ένωσης κι όσο χάνονται πολύτιμοι βαθμοί στη μάχη του τίτλου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ποτέ τίποτα.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ξεκαθάρισε στην πρόσφατη ομιλία του στα Σπάτα πως η απώλεια του φετινού τίτλου θα θεωρηθεί αποτυχία για την ΑΕΚ συνολικά, χωρίς να εξαιρέσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λοιπόν, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και καλείται άμεσα να γυρίσει το χαρτί. Ο Έλληνας τεχνικός χρεώνεται το γεγονός ότι είναι αρκετά «εμμονικός» όσον αφορά το πλάνο του, το οποίο δεν αλλάζει παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις (όπως πρόσφατα απέναντι στην Μπάγερν, στο Μόναχο).

Παράλληλα, ο 50χρονος κόουτς «κατηγορείται» για το γεγονός ότι δεν έχει καθαρό μυαλό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όταν τα ματς στραβώνουν για την ΑΕΚ, ή όταν δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του, όπως συνέβη κόντρα στον Ατρόμητο, ο προπονητής δείχνει να αδυνατεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα, όπως συνέβαινε πολλές φορές και κατά τη διάρκεια της περσινής του θητείας στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν απολαμβάνει καθολική στήριξη που είχε στην αρχή της χρονιάς ή όταν βρισκόταν στον πάγκο του Τριφυλλιού. Πλέον, είναι φανερό σε σχεδόν όλες τις αρθρογραφίες στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο ότι στον Μαρίνο Ουζουνίδη ασκείται σκληρή κριτική για τις επιλογές του στο τακτικό κομμάτι, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Επιπλέον, αφήνονται αιχμές και για τη δουλειά που έχει γίνει στην ΑΕΚ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αφού είναι εμφανές πως σε πολλά παιχνίδια η ομάδα «κρεμάει» στο τελευταίο ημίωρο. Κάτι που επίσης είχε παρατηρηθεί στην περσινή ομάδα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ντου» σε παίκτες, Mαρίνο - «Αφήστε τις ντρίπλες - Πάει στη Γιουβέντους - Βάλε Γιακουμάκη, Αλμπάνη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags