Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκέψεις για λύση συμβολαίου του Μουνιέ το καλοκαίρι
| 2018-11-12 21:13:00

Ξαφνική «πληγή» για τον Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» ο... επικίνδυνος - Δεν πάει άλλο!

του Νίκου Στεργίου
Ξαφνική «πληγή» για τον Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» ο... επικίνδυνος - Δεν πάει άλλο!

Πληροφορία - φωτιά για τα πλάνα του Δώνη. Όλα τούμπα;

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» άφησε γλυκόπικρη γεύση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ναι μεν επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι διαθέτει ένα σύνολο ικανό να φτάσει ψηλά, αλλά παράλληλα έχασε μια σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις.

Επίσης, σα να μην έφτανε το αρχικό σοκ με τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη, για τους Πράσινους προέκυψε ακόμα ένα σημαντικό πλήγμα, καθώς ο Αντονί Μουνιέ χτύπησε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα. Ο Γάλλος μέσος είχε «ραντεβού» με την ατυχία, αφού έπαιξε για λίγο, όμως… πρόλαβε να υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα επιστρέψει το 2019.

Τα πράγματα κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσονται για τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος έχει συνεχώς τραυματισμούς και δεν μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να επιδιώξουν τη λύση τη συμβολαίου του Μουνιέ, που είναι από τους πλέον υψηλόμισθους παίκτες της ομάδας.

Ο 31χρονος άσος έμεινε στο Τριφύλλι το καλοκαίρι, παρά τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν πως μπορεί να έχει ρόλο-κλειδί στη νέα σεζόν και να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού με την εμπειρία και την ποιότητά του. Ωστόσο, ο Μουνιέ έχει αγωνιστεί ελάχιστα λόγω των συνεχών προβλημάτων τραυματισμού. Επιπρόσθετα, η απουσία του είναι μάλλον ανεπαίσθητη για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έχει «χτίσει» τον βασικό κορμό του Παναθηναϊκού χωρίς τον Γάλλο στα βασικά του πλάνα.

Με τα παραπάνω δεδομένα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μουνιέ απολαμβάνει υψηλό συμβόλαιο για τα στάνταρ του Τριφυλλιού, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις θεωρούν ότι το καλοκαίρι θα γίνει κουβέντα για συμβιβαστική λύση του συμβολαίου του, αν και αυτό εκπνέει σε ενάμιση χρόνο. Εκτός κι αν ο Γάλλος καταφέρει να κρατηθεί υγιής και να βγάλει την ποιότητά του στο γήπεδο, καθώς πρόκειται για πραγματικά επικίνδυνο αντίπαλο για κάθε άμυνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστια δικαίωση - «Καθάρισε» στεγνά τον Ουζουνίδη - Χωρίς αντίπαλο ο Δώνης - Πρώτος μάγκας ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags