Facebook Pixel «Πάγωσαν» στην ΑΕΚ - Τι έγινε στα αποδυτήρια - «Ντου» Ουζουνίδη - «Αρπαγμένος» ο Μελισσανίδης
| 2018-11-13 10:56:00

«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ - Τι έγινε στα αποδυτήρια - «Ντου» Ουζουνίδη - «Αρπαγμένος» ο Τίγρης, θα τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ - Τι έγινε στα αποδυτήρια - «Ντου» Ουζουνίδη - «Αρπαγμένος» ο Τίγρης, θα τον…

Οριακή η κατάσταση στην Ένωση. Πότε έρχονται τα πάνω-κάτω.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Το κλίμα εντός του συλλόγου δεν είναι και το καλύτερο αυτή την περίοδο και άπαντες ενεργούν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα προκειμένου η ομάδα να παραμείνει εντός στόχων.

Μάλιστα, σε αυτή την προσπάθεια οι παίκτες της Ένωσης γράφτηκε πως μετά την ήττα από τους Περιστεριώτες έκαναν ένα… group therapy έτσι ώστε να βρουν τι φταίει και δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα στο γήπεδο Αν και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αυτός που συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και πήρε την πρωτοβουλία να τους «ξυπνήσει» με την… καυτή ομιλία του.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος και υπάρχει ο χρόνος να βρουν τις αιτίες που η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Και πρώτος απ’ όλους καλείται να το κάνει αυτό ο προπονητής, ο οποίος ακόμα και σήμερα χρεώνεται αρκετούς λάθους χειρισμούς στις αναλύσεις που γίνονται στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, παρότι από το «στόχαστρο» δε γλιτώνουν και παίκτες της ομάδας που μέχρι τώρα κινούνται σε ρηχά νερά. Τα σημερινά πρωτοσέλιδα της «Ώρας» και της «Live Sport» είναι ενδεικτικά (δείτε τα ΕΔΩ).

Όπως σας γράφαμε, λοιπόν, σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει στο διάστημα της διακοπής να ξεπεράσει μερικά τα «κολλήματά» του, όπως είναι η εμμονή του σε ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, για να «ξεμπουκώσουν» οι παίκτες που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα μέχρι τώρα «θέλω» του.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Έλληνα τεχνικού, ωστόσο είναι γεγονός πως άπαντες στο σύλλογο είναι «παγωμένοι» από την τελευταία ήττα και γενικά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι» τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου η διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ αυξήθηκε στους 9 βαθμούς, όσο και στην Ευρώπη, όπου η ΑΕΚ παραμένει χωρίς βαθμό και πολύ δύσκολα μπορεί να αποφύγει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αν, λοιπόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε γυρίσει άμεσα το χαρτί, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Η κατάσταση είναι σχεδόν οριακή και από αυτό δεν εξαιρείται κανείς στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ, τρέλα για τη... σαϊτα - Είναι αντι-Ουάρντα - Θα «ρίξει» την Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags