Facebook Pixel Θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Βρύζας;
| 2018-11-14 19:31:00

Τρελό σενάριο με τη... ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ - Γυρίζει στην Τούμπα και γίνεται χαμός;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό σενάριο με τη... ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ - Γυρίζει στην Τούμπα και γίνεται χαμός;

Βροχή τα σενάρια μετά την αποπομπή Μίχελ. Τι παίζει;

Σαν… κεραυνός έπεσε το απόγευμα της Τρίτης η αποχώρηση του Λούμπος Μίχελ από το πόστο του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια για τις επόμενες αλλαγές στην διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν, ένα από τα ονόματα που «επέστρεψε» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Ζήση Βρύζα, ο οποίος και αποχώρησε από την Εθνική Ελλάδας μετά την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου, βρίσκεται πλέον χωρίς εργασία αφού αποχώρησε οριστικά από την Εθνική, ενώ παράλληλα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Προφανώς, συνδυάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία και με δεδομένο ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ΠΑΕ για να καλυφθεί το κενό που δημιουργεί στο οργανόγραμμα η αποχώρηση του Μίχελ, προέκυψε και η… επιστροφή του Βρύζα.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες του Sportdog.gr και τα όσα κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα, οι πιθανότητες να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες, εάν όχι ανύπαρκτες.

Αυτό προκύπτει από το μέχρι τώρα ρεπορτάζ, καθώς παρότι οι δύο πλευρές έχουν καλές σχέσεις, αυτή τη στιγμή κανείς από τους δύο δεν είναι «πρόθυμος» στο ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας. Στον Δικέφαλο δεν θέλουν να… διαταράξουν το κλίμα με την επιστροφή Βρύζα, καθώς δεν είχε αποχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο από την Τούμπα και οι σχέσεις του με τους οπαδούς είναι διαταραγμένες, ενώ και ο ίδιος δεν θεωρεί πως αυτό θα ήταν τώρα το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη ανατροπή: «Μένει» ο Μίχελ - Ποιος «απειλεί» τον Μπράνκο - Φήμη για επιστροφή-βόμβα

«Φωνάζει» για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags