Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για την Εθνική - Πρωταθλητές με τον Άγγελο, δύο ονόματα «βόμβα» - Αλλάζουν όλα
| 2018-11-14 21:20:00

Αποκάλυψη για την Εθνική - Πρωταθλητές με τον Άγγελο, δύο ονόματα «βόμβα» - Αλλάζουν όλα

Sportdog Team
Αποκάλυψη για την Εθνική - Πρωταθλητές με τον Άγγελο, δύο ονόματα «βόμβα» - Αλλάζουν όλα

«Δύσκολο» σενάριο για συνέχεια στην ανανέωση της γαλανόλευκης.

Η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας ήδη δρομολόγησε αλλαγές. Ο νεός εκλέκτορας άφησε εκτός ομάδας κάποιες παλιές καραβάνες (Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος,Τζιόλης) και έδειξε εμπιστοσύνη στο νέο αίμα. Παράλληλα όμως υπάρχει και αλλαγές σε επίπεδο συνεργατών.

Ήδη τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα πάρει ο Άγγελος Μπασινάς, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους εκπροσώπους της ομάδας του 2004 στη γαλανόλευκη.

Στα αποδυτήρια κυκλοφορεί η φημολογία ότι θα ακολουθήσουν δύο ακόμα ονόματα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά. Προσέγγιση σε Καραγκούνη και Παπαδόπουλο έχει γίνει αλλά λευκός καπνός δεν βγήκε από τις συζητήσεις.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο σενάριο που αφορά προσθήκη μελών που έλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που κατέκτησε το Euro δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη, οι διεθνείς τηρούν χαμηλούς τόνους για την παρουσία του στην ομάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σίγουρα έχει πολλές γνώσεις από ποδόσφαιρο. Οπότε δεδομένα οι παίκτες της Εθνικής περιμένουν πως θα διαχειριστεί τον νέο του ρόλο, αν και φαίνεται να του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Όσον αφορά Μπσινά, οι διεθνείς του έχουν εμπιστοσύνη, αν και για την ώρα δεν έχει μιλήσει στα αποδυτήρια, εκτός από κάποια τετ α τετ που είχε με Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό σενάριο με τη... ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ - Γυρίζει στην Τούμπα και γίνεται χαμός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags