Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη ενδεκάδα του Αναστασιάδη - Ντεμπούτο για δύο, ποιοι έμειναν στον πάγκο
| 2018-11-15 20:48:00

Η πρώτη ενδεκάδα του Αναστασιάδη - Ντεμπούτο για δύο, ποιοι έμειναν στον πάγκο

Sportdog Team
Η πρώτη ενδεκάδα του Αναστασιάδη - Ντεμπούτο για δύο, ποιοι έμειναν στον πάγκο

Οι 11 της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ντεμπυτάρει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και μαζί του κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τη γαλανόλευκη φανέλα οι Λεονάρντο Κούτρης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που ξεκινούν βασικοί κόντρα στη Φινλανδία!

Αντίστοιχα, ο Αναστασιάδης άφησε στον πάγκο τους Μπάρκα, Μπάρκα και Μπακάκη, που είχαν ξεκινήσει βασικοί στο προηγούμενο ματς κόντρα στους Φινλανδούς. Φυσικά, εκτός είναι και οι Τζιόλης, Τσιμίκας, που δεν κλήθηκαν στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.

Αν και τα ρεπορτάζ μιλούσαν για σύστημα με 3 τρεις στόπερ, τα ονόματα των παικτών μάλλον παραπέμπουν σε 4-2-3-1, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια έκπληξη.

Το πιθανότερο σενάριο για τον σχηματισμό της Ελλάδας είναι το εξής: Ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, με τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Κούτρη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι τα αμυντικά χαφ, τριάδα μπροστά τους οι Φορτούνης, Πέλκας, Μάνταλος και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Παπασταθόπουλος, Μάνταλος, Κούτρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags