Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα σκηνικά - «Κράξιμο» οπαδών της ΑΕΚ στους παίκτες – Έφυγε… σφαίρα ο Ουζουνίδης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-24 21:10:00

Απίστευτα σκηνικά - «Κράξιμο» οπαδών της ΑΕΚ στους παίκτες – Έφυγε… σφαίρα ο Ουζουνίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτα σκηνικά - «Κράξιμο» οπαδών της ΑΕΚ στους παίκτες – Έφυγε… σφαίρα ο Ουζουνίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι άνοιξαν διάλογο με την εξέδρα, τι ειπώθηκε.

 

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό και πλέον είναι στο -12 από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή του πρωταθλήματος, μόλις στην ενδέκατη αγωνιστική.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς και θα φέρει νέες εξελίξεις στον σύλλογο, ενώ προκάλεσε και την αντίδραση των οπαδών της Ένωσης που βρέθηκαν στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν προς την κιτρινόμαυρη εξέδρα για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, ωστόσο άκουσαν γιούχες, ενώ οι φίλαθλοι τους ζητούσαν σε έξαλλη κατάσταση να φύγουν!

Τελικά, ακολούθησαν κάποιοι διάλογοι των οπαδών με τους Μάνταλο, Σιμόες και Τσόσιτς κυρίως, όπου μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι ζητούσαν… εξηγήσεις για τη νέα εικόνα τους. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα «Ρε παιδιά γιατί τέτοια χάλια; Εμείς εδώ θα είμαστε δίπλα σας. Μην τα παρατάτε»!

Στο τέλος πάντως η κατάσταση ηρέμησε και οι φίλαθλοι με την αποχώρηση των παικτών τραγούδησαν τον ύμνο της ΑΕΚ.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως απών από όλα όσα έγιναν ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια και δεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα, όπως συνηθίζεται!
 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο! Η ΑΕΚ έκλεισε μεταγραφή με τη βοήθεια... του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags