Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από Μελισσανίδη - Πότε «τρώει» τον Ουζουνίδη - Ποιοι παίκτες «τελειώνουν» από την ΑΕΚ
| 2018-11-26 10:54:00

Ατάκες που δε γράφονται από Τίγρη - Πότε «τρώει» τον Ουζουνίδη - Ποιοι παίκτες «τελειώνουν» πρώτοι

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ατάκες που δε γράφονται από Τίγρη - Πότε «τρώει» τον Ουζουνίδη - Ποιοι παίκτες «τελειώνουν» πρώτοι

Ασύλληπτα πράγματα ειπώθηκαν στα Σπάτα. «Ζόρια» και για τον...

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες στα Σπάτα, καθώς το αφεντικό της ΑΕΚ μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους πάντες μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσαν οι προσωπικές «επιθέσεις» του Τίγρη κατά συγκεκριμένων παικτών. Οι Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος, ήταν τρεις ποδοσφαιριστές που «τα άκουσαν» για τα καλά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για το γεγονός ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ενώ ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο («θέλετε λεφτά, δε συμφωνείτε, φέρτε πρόταση να φύγετε»), ενώ από το «στόχαστρο» δε γλίτωσαν τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Λιβάγια και Βασίλης Μπάρκας ξυπνήστε, εσείς πρέπει να τραβήξετε τους υπόλοιπους, αν δεν μπορείτε να μου το πείτε»).

Μάλιστα, όπως λέγεται, τα όσα διέρρευσαν από την ομιλία του Τίγρη ήταν τα πιο… λάιτ και δε βγήκαν προς τα έξω επακριβώς οι ατάκες-φωτιά του αφεντικού της ΑΕΚ.

Το ίδιο ισχύει και για όσα είπε προς το τεχνικό τιμ και κυρίως στον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Πρέπει και εσείς να είστε καλύτεροι, γι’ αυτό είστε εδώ, για να παίζουν αυτοί που πρέπει», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ο Τίγρης είπε κι άλλα πράγματα που δε γράφτηκαν.

Όσο για τη στήριξη που φέρεται να απολαμβάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως σας γράφαμε και χθες, ναι μεν ο Έλληνας τεχνικός δεν αποχωρεί εδώ και τώρα από την ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις, αν και εφόσον δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

Εξάλλου, μόνο βέβαιο δε θα πρέπει να θεωρείται το «χοντρό ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ που προαναγγέλλεται στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Σε αυτή τη φάση, δηλαδή, θεωρείται πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να μπει στη διαδικασία να διώξει παίκτες με «βαριά» συμβόλαια. Προφανώς στην παρούσα φάση η καμπάνα χτυπάει για όσους βρίσκονται στον αέρα και δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με τη διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου (βλέπε Αντρέ Σιμόες).  

Προβληματισμός για Λυμπερόπουλο

Στο μεταξύ, στο απυρόβλητο δε βρίσκεται ούτε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς στη διοίκηση υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τον προγραμματισμό που έγινε το καλοκαίρι. Ήδη, ο πρώτος που την πλήρωσε ήταν ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως και ο παλαίμαχος φορ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αν και είναι γεγονός πως ο ρόλος του έχει υποβαθμιστεί τελευταία. Κάτι που επίσης φανερώνει τον προβληματισμό που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο ξέσπασμα Αλέφαντου: «Δεν υπάρχεις πια σαν ποδοσφαιριστής αδερφέ, τελείωσες!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags