Facebook Pixel Απίστευτες μεταγραφάρες Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Θέλει Ματέο από Άρη, φέρνει και... Μιραλάς
| 2018-12-01 10:17:00

Απίστευτες μεταγραφάρες Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό - Φέρνει και... Μιραλάς

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτες μεταγραφάρες Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό - Φέρνει και... Μιραλάς

Γουστάρει παικταρά της Superleague, «χτύπημα» και στην άμυνα.

Έχει φουντώσει η μεταγραφολογία τελευταία στον Ολυμπιακό, χωρίς, πάντως, να έχουν βγει ονόματα στόχων στο προσκήνιο, ενώ όσοι παίκτες έχουν κυκλοφορήσει για τους Πειραιώτες στην πραγματικότητα δεν απασχολούν σοβαρά.

Στο λιμάνι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός top σέντερ φορ από την ξένη αγορά. Μάλιστα, αν δε βρεθεί κάποιος ελεύθερος στην αγορά, οι Ερυθρόλευκοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μέχρι και το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του, όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Όσον για τα σενάρια με τον Μάρκους Μπεργκ που διατηρούνται στην επικαιρότητα, αξίζει να τονίσουμε ξανά ότι δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, κανένα επίσημο ενδιαφέρον για τον Σουηδό φορ, ούτε καν σκέψη να γίνει διερευνητική επαφή για την απόκτησή του.

«Μιραλάς» και Ματέο

Παράλληλα, στον Πειραιά κοιτάζουν και για έναν παίκτη τύπου Μιραλάς, που θα αγωνίζεται, δηλαδή, κατά βάση στα άκρα της γραμμής κρούσης, αλλά θα μπορεί να πατάει περιοχή, ως δεύτερος επιθετικός, έχοντας έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι μία τέτοια περίπτωση, παρότι ο Αργεντινός αρέσκεται να παίζει περισσότερο κοντά στη γραμμή, και μπορεί να απασχολήσει, καθώς φέρεται να έχει βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας με τη Λας Πάλμας. Ακόμα κι αν δεν προχωρήσει κάτι τώρα τον Γενάρη, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ενόψει καλοκαιριού.

Ψάχνουν για αντι-Μεριά

Στο μεταξύ, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή και στα στόπερ, εκεί όπου ο Γιασίν Μεριά δεν υπολογίζεται και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Αν, μάλιστα, οι Πειραιώτες περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League, τότε θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags