Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Αρέγκι - Ποιος θα είναι ο Αντι-Σιμόες
| 2018-12-03 00:02:00

Ποιος Αρέγκι; Πάει για μεγάλο «χτύπημα» ο Τίγρης – «Αυτός» είναι, δεν το έχει γράψει κανείς

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Αρέγκι; Πάει για μεγάλο «χτύπημα» ο Τίγρης – «Αυτός» είναι, δεν το έχει γράψει κανείς

Σκάει… ντρίμπλα σε όλους η ΑΕΚ, τους πιάνει στον ύπνο.

Από τη στιγμή που ο Αντρέ Σιμόες δεν υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ, η ανάγκη για μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ τον Ιανουάριο καθίσταται επιτακτική για την Ένωση.

Στο πλαίσιο αυτό, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των σπορ» αναφέρει πως στα υπ΄ όψιν της πρωταθλήτριας Ελλάδας βρίσκεται ο Αντριάν Αρέγκι της Ατλέτικο Τεμπερλέι από την Αργεντινή.

Πάντως, η περίπτωση του Αργεντινού χαφ, που παίζει ως δανεικός στην Ατλέτικο Σαν Μαρτίν, δεν φαίνεται να παίζει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι ψάχνουν για κάτι καλύτερο. Αντιθέτως, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι οι διοικούντες της Ένωσης έχουν στα υπ΄ όψιν τους άλλες περιπτώσεις αμυντικών χαφ.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου βρίσκεται παίκτης από το γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο από το επίπεδο της Αργεντινής και της μέτριας ομάδας του Αρέγκι. Άλλωστε, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στοχεύει σε μια δυνατή μεταγραφή για να καλύψει το κενό του Σιμόες.

Παράλληλα, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί και έχει στα υπ’ όψιν της μια πολύ καλή λύση αμυντικού χαφ από τη Σκανδιναβία. Άλλωστε, οι άνθρωποι της Ένωσης γνωρίζουν εξαιρετικά τη συγκεκριμένη αγορά, έχοντας πραγματοποιήσει κατά καιρούς πολύ πετυχημένες μεταγραφές από εκεί, όπως ο Γιάκομπ Γιόχανσον.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα «πέσει» η Τούμπα μ’ αυτή την κίνηση - «Αρπάζει» τον... ΑΕΚτζή ο Σαββίδης; - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags