Facebook Pixel Τελειώνει ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό, έρχεται σούπερ επιθετικός στον Ολυμπιακό!
| 2018-12-03 21:25:00

Σούπερ deal Μαρινάκη, έτσι ξεφορτώνεται το «βαρίδι» και κάνει το μεγάλο «μπαμ» - Για ποιον τα σκάει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σούπερ deal Μαρινάκη, έτσι ξεφορτώνεται το «βαρίδι» και κάνει το μεγάλο «μπαμ» - Για ποιον τα σκάει!

Τρέχουν οι εξελίξεις όσο… φουντώνει η μάχη του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε τον Παναιτωλικό και παρέμεινε στο -6 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο φάνηκε και πάλι η ανάγκη να αποκτήσει κλασικό επιθετικό, μεταγραφή που συνδέεται άμεσα με μία ηχηρή αποχώρηση.

Ολόκληρο θέμα λοιπόν έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό με τον Γιάγια Τουρέ και το μέλλον του, καθώς είναι σαφές ότι ο Αφρικανός άσος θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο να συμβεί αυτό το διάστημα, αφού είναι σαφές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον λογαριάζει αυτή την περίοδο στα βασικά πλάνα του.

Ο 35χρονος άσος ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον είχε αναδείξει, μετά από τη φυγή του από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Premier League, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζε. Γιατί το επίπεδο του Ολυμπιακού είναι υψηλό και δεν είναι εύκολο να βρει θέση κάποιος που δεν αποδίδει στο 100%.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που ο Ντιμίτρι Σέλουκ είχε ρίξει τη βόμβα πριν από λίγο καιρό για την αποχώρηση του πελάτη του, καθώς ο Ουκρανος μάνατζερ προειδοποίησε έγκαιρα. Από τότε, όμως, δεν έχουν αλλάξει πολλά, με αποτέλεσμα τώρα να επιστρέφει δριμύτερος! Γιατί μετά από τις δηλώσεις περί αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, τώρα έφτασε η ώρα να πει και για ομάδες που ενδιαφέρονται.

Μεταξύ των οποίων είναι η Μίλαν, η Βιγιαρέλα και η Μπεσίκτας. Μόνο που όπως μαθαίνει το sportdog.gr, δεν ενδιαφέρονται για τον Τουρέ! Ο Σέλουκ γνωρίζει πολύ καλά πώς να παίξει το παιχνίδι της Επικοινωνίας, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τις συγκεκριμένες ομάδες αλλά και από συλλόγους σε αυτό το επίπεδο.

Την επόμενη εβδομάδα, άλλωστε, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ουκρανός, για να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα. Δηλαδή; Να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Τουρέ και, μάλιστα, κοινή συναινέσει σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr.

Η αποχώρηση του Ιβοριανού σούπερ σταρ, για την οποία γράφονται το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά κείμενα από έγκυρους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, ενώ σχετικό θέμα υπήρξε και σε ραδιοφωνικό ρεπορτάζ, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει άλλωστε, πληροφορίες που σας έχει μεταφέρει εδώ και καιρό το Sportdog.gr, ότι τα χρήματα από το συμβόλαιο του Τουρέ, θα τα… σπρώξουν για έναν βαρβάτο επιθετικό!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό γλέντι στο twitter με το πέναλτι του Βιεϊρίνια - Να τι... έδειχνε τελικά ο Πορτογάλος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags