Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επαφές Νταμπίζα για δανεισμό Έλληνα του εξωτερικού
| 2018-12-03 22:59:00

Αυτό είναι το «μπαμ» Δώνη-Νταμπίζα για τον ΠΑΟ - Έλληνας από το εξωτερικό - Δεν είναι ο Μαυροπάνος

του Νίκου Στεργίου
Αυτό είναι το «μπαμ» Δώνη-Νταμπίζα για τον ΠΑΟ - Έλληνας από το εξωτερικό - Δεν είναι ο Μαυροπάνος

Ετοιμάζουν κίνηση-ματ οι «αρχιτέκτονες» των Πρασίνων!

O Παναθηναϊκός δεν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές με αγορά τον Ιανουάριο, συνεπώς μπορεί να ενισχυθεί μόνο με ελεύθερους ή δανεικούς παίκτες. Παράλληλα, στους Πράσινους δεν επιτρέπεται να υπογράψουν ξένους παίκτες.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης παρακολουθούν περιπτώσεις Ελλήνων άσων όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς ψάχνουν για ταλαντούχους παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

Με αυτό τον τρόπο ήρθε στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Αρμενάκας, που δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό, όμως πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας «ψάχνεται» για να επαναπατρίσει  κι άλλονΈλληνα που παίζει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες σε διαρκή επικοινωνία με άσο που αγωνίζεται σε σύλλογο του εξωτερικού με την προοπτική να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ξένο πρωτάθλημα και ο Νταμπίζας επιδιώκει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο. Αυτό είναι το μεγάλο «αγκάθι» των συζητήσεων, αφού ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό έξι μηνών και προσπαθεί να φέρει τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων στα μέτρα του για να υπάρξει συμφωνία.

Το Sportdog.gr παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει με ρεπορτάζ για οποιαδήποτε εξέλιξη. Πάντως, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως ο στόχος του Νταμπίζα δεν είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος της Άρσεναλ, παρά τα διάφορα σενάρια που έχουν ακουστεί για τον Έλληνα άσο και τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Χατζηγιοβάνης; Για άλλον «σκάει» τρελή πρόταση στον ΠΑΟ – Θα το δεχθεί ο Δώνης;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags