Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται υψηλή πρόταση και... δίλημμα για τον Ινσούα
| 2018-12-03 18:37:00

Ποιος Χατζηγιοβάνης; Για άλλον «σκάει» τρελή πρόταση στον ΠΑΟ – Θα το δεχθεί ο Δώνης;

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Χατζηγιοβάνης; Για άλλον «σκάει» τρελή πρόταση στον ΠΑΟ – Θα το δεχθεί ο Δώνης;

«Βόμβα» με βασικό άσο και τρομερό δίλημμα στο Τριφύλλι.

O Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ισοφαρίζοντας τον Άρη στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις.

Τα βλέμματα τράβηξε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, και ο Γιάννης Μπουζούκης, που κέρδισε το πέναλτι, ωστόσο για ακόμα μια φορά ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Τριφυλλιού ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ξεχωρίζει με τη φετινή του παρουσία, αφού συνδυάζει τα συνεχή τρεξίματα του στην αριστερή πλευρά με διαρκή συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα εμπνέει σταθερότητα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Ινσούα ξεχωρίζει και το όνομά του έχει μπει στα μπλοκάκια αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φέρεται να μην είναι μόνο φιλολογικό. Αντιθέτως, πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ο 27χρονος άσος έχει περιμένει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση της Λας Πάλμας, ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά στην παρούσα φάση. Και αυτό γιατί το συμβόλαιο του Ινσούα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και η ανανέωσή του φαντάζει πολύ δύσκολο εγχείρημα. Ο Αργεντινός αμείβεται με 180.000 ευρώ ετησίως, θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει σημαντική αύξηση για να ανανεώσει και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προβεί σε σημαντική οικονομική υπέρβαση για να τον κρατήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λας Πάλμας προσέφερε ένα ποσό μεγαλύτερο των 700.000 ευρώ για τον Ινσούα και αν «σκάσει» νέα πρόταση με παρόμοια οικονομικά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε σημαντικό δίλημμα.

Θα κρατήσει έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες του, που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Γιώργου Δώνη, ή θα την αποδεχθεί για να μη ρισκάρει να χάσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο δίχως χρήματα την επόμενη σεζόν;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σταματήστε τη σαχλαμάρα - Έγινε πραγματική σφαγή - Μόνο στην TV τέτοιο πέναλτι - Ποια μαγκιά;

Ατάκες-φωτιά από Θεσσαλονίκη: «Μπερδεύτηκε ο διαιτητής - Ήταν τραβηγμένο - Δεν το περίμενα από Δώνη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags