Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Στον «αέρα» κορυφαίο όνομα; Γιατί τα «σπάνε» - «Καθαρίζει» ο Ιβάν
| 2018-12-05 18:53:00

«Χαμός» ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Στον «αέρα» κορυφαίο όνομα; Γιατί τα «σπάνε» - «Καθαρίζει» ο Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Στον «αέρα» κορυφαίο όνομα; Γιατί τα «σπάνε» - «Καθαρίζει» ο Ιβάν

Χοντρό παρασκήνιο με βασικό. Δεν είναι ο Ουάρντα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι το Νο.1 πρόσωπο στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο για το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στη Λαμία, χαρίζοντας σημαντική νίκη στο Δικέφαλο, αλλά και για το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει η ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Για τον Αφρικανό γίνεται πολλή κουβέντα, αφού αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της φετινής εξαιρετικής πορείας του ΠΑΟΚ και δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βαρέλα θέλει να μείνει στον Δικέφαλο, ωστόσο το «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων, που δεν έχει επιτρέψει ακόμα την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, είναι το οικονομικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog.gr, οι απαιτήσεις του έμπειρου αμυντικού ήταν αρκετά υψηλές και σε συνδυασμό με την ηλικία του (έχει «πατήσει» τα 31), το αποτέλεσμα ήταν οι  διαπραγματεύσεις να «παγώσουν». Ίσως να μην είναι τυχαίο και το πρόσφατο ποστάρισμα του παίκτη στο Instagram, το οποίο έβαλε… φωτιά στις φήμες περί αποχώρησής του.

Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Βαρέλα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για υπερπολύτιμο ποδοσφαιριστή στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει, η ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την προσφορά του και ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη χαλάσει η φετινή πετυχημένη συνταγή, που οδηγεί την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εκτιμούν πως η «χρυσή τομή» θα βρεθεί, αφού αμφότερες οι πλευρές το θέλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες - Νέα «ρουκέτα» ΠΑΟΚ στη Superleague - Αυτόν «καπαρώνει» - Τρελό ταλέντο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags