Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνεται τρομερό deal από Τίγρη - Τινάζει την μπάνκα και «κουφαίνει» όλη την Ευρώπη
| 2018-12-10 19:36:00

Ψήνεται τρομερό deal από Τίγρη - Τινάζει την μπάνκα και «κουφαίνει» όλη την Ευρώπη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψήνεται τρομερό deal από Τίγρη - Τινάζει την μπάνκα και «κουφαίνει» όλη την Ευρώπη

Γίνονται ήδη επαφές και προχωράει τα πράγματα. Είναι δυνατόν;

Ενδιαφέρον δεν είχαν μόνο τα όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στην αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, αλλά και στις εξέδρες του. Οι επί μακρόν συζητήσεις του Αντρέ Σιμόες με τον Γιάννα Παπαδόπουλο και τον Μηνά Λυσάνδρου, σήμαναν… πανικό στο ρεπορτάζ της Ένωσης, μέχρι να διαπιστωθεί ο λόγος αυτής της (κάθε άλλο παρά κρυφής) κουβεντούλας του «φευγάτου» αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος τελικά είναι η πρόταση που φέρεται να έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου από την Αλ Ουάχντα για την παραχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού μέσου. Πρόταση, που σύμφωνα με τις διαρροές της ΑΕΚ, ικανοποιεί την διοίκηση της Ενωσης, όχι όμως και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται να ζητάει περισσότερα από τις 800.000 ευρώ που είναι κατά τις συγκεκριμένες πηγές η προσφορά του αραβικού συλλόγου.

Το θέμα είναι βέβαια και το όφελος της ΑΕΚ. Προκαλεί πραγματικά απορία πως μια ομάδα πληρώνει (όπως διαρρέεται πάντα) 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο την Πρωτοχρονιά, θα μπορεί να τον υπογράψει ελεύθερο. Εννοείται πως αν το καταφέρει αυτό το deal η Ενωση θα της έχει… κληρώσει λαχείο.

Προφανώς όχι ως προς το να γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Σιμόες, ο οποίος εισπράττει ετησίως 230.000 ευρώ και θα κοστίσει ως το τέλος της χρονιάς, συμπεριλαμβανόμενης της εφορίας κοντά στις 200.000 ευρώ. Πόσο που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί πως «αλαφρύνει» έναν έτσι κι αλλιώς θετικό προϋπολογισμό όπως είναι της ΑΕΚ, ενισχυμένο μάλιστα με +25 εκατ. ευρώ από τη φετινή της παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κέρδος για την Ενωση είναι αν όντως καταφέρει να πάρει το ποσό που φημολογείται πως της έχει προταθεί για παίκτη,  ο οποίος σε λίγες μέρες θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Το φυσάνε και δεν κρυώνει - «Άφωνος» ο Μαρίνος - Τι κάνει ο Τίγρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags